Lichaamsverzorging

Dr Pierre Ricaud – Lichaamsverzorging

Zoals ik al beschreef in het vorige artikel over de Dr Pierre Ricaud producten heb ik een heel groot pakket mogen ontvangen. Vandaag is het de beurt aan een aantal verzorgings producten. Ik begin met een torenhoge favoriet. Namelijk Micellair water. Je weet wellicht dat ik grootverbruiker ben van de Garnier versie.  Micellair water is echt wat mij betreft de uitvinding van de eeuw :). Ik gebruik het als eerste stap in mijn reiniging om de grootste deel van mijn make-up te verwijderen. En wat doet deze dat goed! Echt top. Hij reinigt met name mijn ogen echt een stuk beter dan de Garnier dat moet ik toegeven. De mascara vliegt er echt vanaf. Wat een fijne reiniger is dit zeg. Je kunt hem hier aanschaffen. Het enige nadeel bij deze is de dop die zit zo muurvast dat hij heel lastig opengaat. Ik druk de dop nu dus niet helmaal dicht als ik de fles wegzet.

Dr. Pierre Ricaud

Dan kreeg ik ook een lichaamspeeling toegestuurd. Ik ben niet zo’n scrubber dus zou dat zelf niet zo snel kopen maar als je het krijgt proberen we het. Mooie tube, sluit heel goed af. Er zit een fijne korrel in de scrub en de geur is lekker subtiel. Wat zegt de site over dit product: U droomt van een gladde stralende huid? Twijfel niet meer: Scrub! Deze roze gel transformeert in een melkachtige emulsie voor een heerlijk zacht gevoel. De kleine zwarte korrels verwijderen de dode cellen. Een nieuwe huid wordt ontwikkeld, zacht als zijde en klaar om er uw hydraterende verzorging op te smeren. Toegeven deze is ook erg lekker. Ik heb mijn benen, armen en buik/billen met deze scrubgel gemasseerd en wat een lekker zacht velletje levert het op. Fijn product.

body scrub ricaud        body scrub ricaud

De douche-olie dan. Ook hier een hele vervelende dop. Sluit heel goed, beetje te goed en helemaal onder de douche met natte handen lastig te openen. Jammer maar het product is weer erg lekker. De geur is heel subtiel  maar echt goddelijk en volgens de beschrijving zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Mijn huid voelt prima aan na de douche en is totaal niet droog of trekkerig. Goedgekeurd!

doucheolie Dr. Pierre Ricaud       Huidverzorging Dr. Pierre Ricaud

Als laatste dan de gezichtspeeling met klei. Deze peeling bevat zachte klei en poeder van abrikozenpit om de huid te laten stralen en haar diep te reinigen. Derma Ecolia respecteert het ecosysteem van de huid en zorgt ervoor dat zij haar oorspronkelijke harmonie hervindt. De huid is klaar voor verdere verzorging. Heerlijk ook deze, je brengt een dun laagje aan op je gezicht, je masseert het even zachtjes in en dan lekker afspoelen. Mijn gezicht voelt zacht als babybilletjes 🙂

Peeling Dr Pierre Ricaud      Peeling Dr. Pierre Ricaud

Ik kan er niet omheen. De producten van Dr. Pierre Ricaud zijn echt heel erg fijn. De micellair water is de topper in deze serie gevolgd door de douche-olie. De site heeft op het moment hele fijne prijzen dus mocht je iets willen proberen sla dan nu je slag zou ik zeggen.

Annette

Ik heb deze producten ter review ontvangen, dit doet niets af aan mijn mening. Lees mijn Disclaimer.

27 thoughts on “Lichaamsverzorging

 1. Helemaal mee eens. Goede spullen! Ik vind de bodyscrub wel een stevige. Maar ik houd van stevig scrubben dus werd op mijn wenken bediend. De gezichtspeeling vind ik zzzzzzalig. De tube is ook al grotendeels leeg.

  Like

 2. Het micellair water en de peeling klinken super! Daar ben ik wel erg benieuwd naar geworden. Ik ben ook groot fan van het micellair water van Garnier, maar met sommige oogschaduws en mascara’s heeft hij wat moeite. Dus deze klinkt super!

  Like

 3. Pingback: Opgemaakt #14 | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Opgemaakt #15 | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Nivea Reinigingscreme | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Dr. Pierre Ricaud | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Micellair water | Ann Ages Gracefully

 8. Pingback: Dr. Pierre Ricaud | Ann Ages Gracefully

 9. Pingback: Opgemaakt #24 | Ann Ages Gracefully

 10. Pingback: Reinigers | Ann Ages Gracefully

 11. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 12. Pingback: La Roche-Posay | Ann Ages Gracefully

 13. Pingback: Herfstproducten | Ann Ages Gracefully

 14. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

 15. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

 16. Pingback: Lancaster | Ann Ages Gracefully

 17. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s