Dr. Pierre Ricaud

Dr. Pierre Ricaud najaars producten

Van Dr. Pierre Ricaud kreeg ik weer een paar nieuwe producten uit hun assortiment toegestuurd. Heel leuk want ik vind het een bijzonder fijn merk met kwalitatief hele goede producten. Ik schreef bijvoorbeeld al eerder over de verzorgingsproducten en hun micellair water vind ik de beste die ik tot nu toe heb gebruikt. In Nederland kun je dit merk alleen online bestellen, in Frankrijk zijn er ook een paar fysieke winkels.

Dr. Pierre Ricaud najaar 2016

De producten doen me qua uiterlijk erg aan Lancome denken wat toch een mooie luxe uitstraling heeft. Omdat ze 30 jaar bestaan kreeg ik ook 2 limited edition lippenbalsems toegestuurd met leuke winterse printjes erop. Altijd goed, zoals jullie weten ben ik een lippenbalsem fanaat dus deze komen wel op.

Lippenbalsem Dr. Pierre Ricaud

Ik kreeg ook een prachtige foundation (Serum de Teint) toegestuurd. Ik koos voor de kleur Medium Golden Beige en dat bleek een hele goede match te zijn. Over de foundation:

De Foundation-Serum bevat Hyaluronzuur, een anti-rimpel-werking voor een onmiddellijk gladstrijkend effect. Het poeder Soft-Focus zorgt voor een egale teint, stralend van jeugdigheid.

De Vitamine E zorgt voor een houdend effect van de glans en jeugdigheid van uw huid.

Dr Pierre Ricaud heeft 4 tinten ontwikkeld om aan de wensen van iedereen te voldoen.

De foundation is heel vloeibaar en brengt daardoor makkelijk aan. De dosering is met 1 pompje wat aan de zuinige kant maar 1,5 pompje is bij mij voldoende voor mijn hele gezicht. Ik breng de foundation aan met een Real Techniques kwast maar het kan natuurlijk op de voor jou meest aangename manier. Hij geeft een mooie dekking die wat mij betreft net voldoende is, niet te licht maar zeker ook niet zeer dekkend, mooi resultaat en hij blijft goed zitten gedurende de dag.

Dr. Pierre Ricaud haarolie

Mijn dochter testte voor mij de haarolie uit. De geur is heerlijk en haar haar wordt heerlijk zacht. Ze vind het een fijn product dus ook deze fles komt zeker op.

Voor op de ogen kreeg ik een mooie mono oogschaduw in de kleur Kaki. Helemaal de kleur van dit najaar natuurlijk. Ik heb afgelopen winter ook een aantal keer de groene oogschaduw erbij gepakt en zal dat dit najaar ook zeker weer gaan doen. De kleur past mooi bij mijn bruine ogen.

Tot slot een lipstick en lakje in een mooie donkerrode/bruinachtige tint. Ik ben blij dat hij niet echt rood is want daar houd ik niet van maar deze kleur is prachtig. Ik heb hem al een paar keer gedragen en naarmate het najaar zich meer zal aandienen ga ik hem zeker vaker gebruiken. Erg mooi en de houdbaarheid vind ik behoorlijk te noemen. Hij blijft echt wel een paar uur goed zitten voordat je hem even bij moet werken. Geeft wel wat af aan je kopje/glas maar niet extreem.

Ik maakte deze volledige look met de ontvangen producten. Erg blij mee, ze geven een mooie klassieke look die altijd kan voor zowel overdag als voor de avond (dan zet je hem iets steviger aan). Mooie producten.

Dr Pierre Ricaud najaarsproducten 2016

Je kunt deze producten kopen met een mooie korting op de site van Dr. Pierre Ricaud. Vaak krijg je (net als bij Yves Rocher) een leuk kado bij je bestelling en samples). Ik koop er graag.

Wat vind jij van de producten?

Annette

*Ik ontving deze producten ter review (disclaimer)

22 thoughts on “Dr. Pierre Ricaud

 1. De foundation ziet er heel mooi uit op de foto. Zelf gebruik ik graag de rimmel foundation met de oranje dop en de true match van loreal maar vind je deze van pr ricaud mooier of niet? Ik ben wel nieuwsgierig naar deze foundation. Door jou ben ik de gezichtsverzorging gaan gebruiken en dat vind ik heel goed spul.

  Like

  • Ik gebruik zelf ook de Rimmel met de oranje dop en ben nu Loreal true match aan het testen. Ik vind deze net zo fijn, hij is iets minder dekkend en wat dunner maar brengt wel makkelijk aan en je ziet hem niet zitten op je huid.

   Like

 2. Pingback: True Match | Ann Ages Gracefully

 3. Pingback: Feest make-up | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s