Dr. Pierre Ricaud

Zomerproducten 2016

Vorig jaar ontving ik een prachtig pakket van Dr. Pierre Ricaud, dat kun je hier en hier terug lezen. Ook deze keer kreeg ik een paar producten toegestuurd uit hun nieuwe zomer collectie.

Dr Pierre Ricaud producten

Ik ontving een BB-crème een primer en twee lipsticks met bijbehorende nagellak. Ik ben fan van Dr. Pierre Ricaud. Het is jammer dat de producten alleen online verkrijgbaar zijn en dat een bestelling er best even over doet om bezorgd te worden maar het is zeker het wachten waard.

De producten die ik tot nu toe heb geprobeerd waren allemaal van een zeer goede kwaliteit en heel fijn in gebruik met als absolute toppers voor mij de concealer en het micellair water dat ik al een paar keer besteld heb. Een BB-crème is voor mij meestal te weinig dekkend maar ik besloot het toch eens te proberen.

Het product dekt net aan maar geeft wel een mooie egale dekking dat vind ik dan wel weer een plus. Omdat het product in een tube zit en niet in een pompje is het even zoeken naar de juiste dosering. De eerste paar keer had ik steeds veel te veel maar na een paar dagen had ik het door en de grote van een flinke erwt is echt voldoende voor je hele gezicht.

Het voelt fijn aan op de huid en blijft ook in combinatie met de primer goed zitten. Zoals gezegd heb ik zelf liever iets meer dekking maar als ik van de zomer (hallo! Waar blijft de zon?) wat meer gekleurd ben en op warme dagen als je geen foundation op wilt doen is dit een fijn alternatief.

De primer komt in een potje ook hier heb je maar heel weinig van nodig. Ik gebruik eigenlijk nooit een primer omdat ik het gladde gevoel niet zo fijn vind op mijn huid. Voor een feestje of als ik er zeker van wil zijn dat mijn make up de hele dag zit als een huis gebruik ik het wel. De substantie is heerlijk en hij smeert heel makkelijk uit.

Dan de twee lipsticks met dito lakjes. In de huls doen ze wat heftig aan qua kleur maar ze zijn transparanter dan ik had verwacht. Mooi en lekker voor deze tijd van het jaar.  Het roze lakje ga je zeker nog terug zien in een toekomstige nagellak update. De kleuren zijn Rose Pivoine en Rouge Coquelicot.

Als jij het geen probleem vind om een week tot 10 dagen op je bestelling te wachten (het komt uit Frankrijk) geef dan de producten van Dr. Pierre Ricaud zeker een kans. De verzorgingsproducten zijn ook allemaal heel prettig daar heb ik er vorig jaar diverse van geprobeerd en ook die bevallen me prima. Mijn dochter is fan van de moisturizer en ook die heb ik al een aantal keer voor haar besteld.

Er zijn vaak mooie aanbiedingen en je krijgt altijd een leuk kadootje bij je bestelling (denk aan Yves Rocher dat uit dezelfde organisatie komt).

Fijn merk!

Annette

Ik ontving deze producten ter review

 

10 thoughts on “Dr. Pierre Ricaud

 1. Een BB crème vind ik altijd heel fijn, ik hou van luchtige make-up. die hulzen van de lipsticks zien er chique uit, nice! Je hebt een mooie look gemaakt, ik vind die zachte kleuren altijd goed bij je passen!

  Like

  • Ja de verpakkingen zijn prachtig, ook van de verzorging vind ik die altijd heel mooi. Doen een beetje Lancôme achtig aan. Dank voor je compliment. Ik houd inderdaad meer van wat zachtere kleuren dan hele harde/uitgesproken kleuren. Dat doe ik dan wel weer qua kleding 🙂

   Like

 2. Een week tot 10 dagen wachten. Ik denk dat veel mensen zullen wel geduld hebben als ze zeker weten dat de producten goed in zijn werking zijn. Ik heb geen ervaring met dit merk. Maar het lijken mij heerlijke producten. Ik ooit weleens een mail van een bedrijf gekregen waarin niet duidelijk de bedoeling of dat het een reclame of een persbericht is. Maar het zal aan mij liggen. 🙂

  Like

  • Klopt Jeapiebel ik vind hun mails ook niet altijd even goed leesbaar. Wellicht toch omdat ze niet in Nederland zitten dus ik weet niet of de mail gewoon een vertaling is (er staan ook nog wel een rare stijlfouten in) en dat ze geen Nederlands personeel hebben. Maar de dame waarmee ik over de producten heb gemaild deed dat wel gewoon in het Nederlands 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s