Unboxing

Look Fantastic box Mei 2017

De heerlijke box van over de plas (of nou ja, Noordzee) kwam weer binnen en wat een heerlijkheid zag ik toen hij open ging. Hij zat ook echt lekker vol en ik laat de inhoud van deze maand aan je zien. Het thema van de box is ‘get the glow’.

Look Fantastic Box May 2017

Zoals elke maand zit ook de Engelse Elle in de box en een boekje met de beschrijvingen van de artikelen. Er worden bij deze box geen prijzen genoemd maar de box heeft altijd een waarde van boven de 60 pond. Ik betaal EUR 17,- voor deze box en dat is inclusief verzenden.

H2O Tan Mist James Read Gradual Tan

Van James Read (het merk) zit er een H2O facemist in de box. Ik ben dol op facemists dat weet je en ik heb er ook al diverse op de blog staan. Bijvoorbeeld deze van Caudalie (klik hier) of die van Kiehls was ook zalig (klik hier). Deze facemist verzorgt niet alleen maar zou ook nog voor een sun-kissed tintje zorgen. Ik ga het gewoon uitproberen en hoop niet oranje te worden 🙂 maar ik moet zeggen met de producten van tegenwoordig gebeurd dat niet vaak meer (gelukkig).

System Professional Luxe Oil; Look Fantastic box May 2017

Voor het haar een luxe olie van System Professional. Een verzameling van oliën verzorgen het haar en verbeteren de conditie. Zelf gebruik ik dit niet omdat mijn fijne haar er vaak snel vet van wordt maar mijn dochter is gootverbruikster van haarolie dus die kan zij lekker op gaan maken. Deze heeft echter ook een zonnefilter dus wellicht dat ik hem voor de vakantie laat staan want dan gebruik ik wel graag iets om mijn haar te beschermen.

Look Fantastic Beauty Box May 2017

Mijn koffie-scrub van Nacomi (klik hier) is op en nu krijg ik gewoon weer een zak koffie-scrub. Deze is 100% organisch en is verrijkt met kokos-olie en cranberry’s. Ik ga weer aan het scrubben dus. Ik zou zelf geen geld uitgeven aan een scrub ik koop liever iets anders maar als ik het krijg maak ik het wel op. Zo kan ik hopelijk ook langer van mijn bruine velletje genieten en dieper bruin worden.

Ook trof ik een prachtige oogschaduw aan van het merk Mellow. Ik kreeg de kleur peach en wow wat een beauty van een kleurtje. De pigmentatie is heel erg goed en met zijn mooie shimmer is dit ook zeker een kleurtje dat op een zomers gebruinde huid prachtig zal staan. Ik heb hem al een paar keer gedragen en hij blijft met een primer ook zitten als een huis. Blij mee.

Real Chemistry 3 minute peel

Real Chemistry heeft een 3-minute peel in de box gestopt. Fijn, want ik houd ervan als maskers niet al te lang op je gezicht hoeven te zitten. Het verwijdert dode huidcellen en je huid ziet er weer stralend uit.

Glov

Tot slot een reinigingsdoekje van het merk Glov. Het is een microvezel doekje dat make-up en onzuiverheden op een makkelijke manier van je gezicht haalt. Altijd handig. Je kunt het meenemen op reis of als je eens een dagje weg gaat hoef je geen reinigingsproducten mee te nemen. Dit is een mini-formaatje (voor op reis dus) en past om je vinger. Heel grappig deze ga ik zeker mee nemen op mijn volgende zakenreis lijkt me heel handig.

Prep-n-glow Exfolier

Een klein extraatje in de vorm van een exfoliërend reinigingsdoekje. Handig voor als ik 1 dagje weg ben, hup in de tas mee en schoonmaken je snuit. Komt wel op ook deze.

LF box mei 2017 (3)

Wat een fijne box weer en ook leuk dat ze al inspelen op het mooie weer waar we met smart op zitten te wachten. Hebben we in elk geval de producten al in huis om er optimaal van te genieten en zal het daar dus niet aan liggen.

Wat vind jij van de inhoud van de box?

Annette

7 thoughts on “Unboxing

  1. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s