Dr. Pierre Ricaud

Chrono Active lijn

Van het Franse Dr. Pierre Ricaud kreeg ik weer een prachtig pakket toegestuurd met hun nieuwe lijn erin. 4 mooie producten uit de Chrono Active lijn voor de wat oudere dames onder ons. Zoals altijd prachtig verpakt – ja, het oog wilt ook wat-  maar de inhoud hoe staat het daarmee?

Dr. Pierre Ricaud Chrono Active

Dit zegt Dr. Pierre Ricaud over hun nieuwe lijn:

Tijd gewonnen voor uw huid

Een anti-ageinglijn van verzorgingsproducten met meerdere voordelen: anti-rimpels, liftend effect, stralende teint. Door de celvernieuwing te reactiveren en de verschijning van zichtbare tekenen van veroudering af te remmen, garandeert ze onmiddellijke en langdurige resultaten, voor een strakke, gelifte en stralende huid.

Ricaud Chrono Active

Ik kreeg de volgende producten toegestuurd, de oogcrème, het serum en de dagverzorging (deze is er zowel in pot als tube). Ik heb de producten inmiddels een aantal weken in gebruik en vertel je er meer over.

We beginnen met het serum, het serum komt in een mooie pompflacon. Het heeft geen dopje maar je draait het pompje open en weer dicht door de kop een kwartslag te draaien. Handig en goed doseerbaar.

Ricaud Chrono Active serum     Chrono Active serum

De voordelen :

Huidvernieuwende werking: het effect van een ‘nieuwe huid’

Preventieve werking: remt zichtbare tekenen van veroudering af

Anti-ageing drievoudige werking: anti-rimpels, liftend effect en stralende teint

Lichte textuur: een fijne emulsie

Fris & subtiel parfum: toetsen van witte bloemen

Er komt een kleine hoeveelheid uit per pompje dus ideaal en geen verspilling op deze manier. Je kunt zo zelf bepalen hoeveel (of hoe weinig) serum je wilt gebruiken. Ik gebruik hem rechtstreeks onder mijn foundation -vind hem voedend genoeg- en gebruik 4 pompjes en neem dan ook mijn hals en decolleté mee. Heerlijk product.

Chrono active oogcreme

Dan de oog crème, ik houd erg van de oogproducten van dit merk en vind ook vooral de concealers echte toppers. Deze crème belooft de rimpeltjes glad te strijken, te zorgen voor een liftend effect en kringen onder de ogen te verminderen. Extra plus: ook op je wimpers te gebruiken voor extra versterking.

Chrono Active oogcreme

Dat metalen ‘strijkijzertje’ vind ik nooit zo lekker werken. Ik klop mijn oog crème altijd lekker in en masseer altijd even extra goed bij de kraaienpootjes 😊 aka lachrimpeltjes…. Heel fijn product. De crème is lekker ‘dikkig’ ik houd wel van een wat steviger emulsie voor onder de ogen dat werkt gewoon prettig.

Chrono Active dagcreme

Het derde product dat ik in gebruik heb is de dagcrème, ook dit is een stevigere crème met een subtiele geur, Dr. Pierre Ricaud heeft altijd zalige geurtjes nooit overheersend maar je smeert het met plezier. Kleine biecht, ik heb deze op dit moment als nachtcrème in gebruik 😊. Het serum vind ik dusdanig voedend dat ik niet nog een aparte dagcrème er overheen doe maar gelijk mijn foundation aanbreng. Deze crème dus lekker in de avond, kan zonder problemen en werkt prima voor mij.

Chrono Active dagcreme

Ik ben weer in mijn nopjes met deze mooie lijn en fijn dat ik hem mocht testen. De producten van Dr. Pierre Ricaud bestel je online op Ricaud.nl er zijn vaak mooie aanbiedingen en als je toch wat besteld neem dan ook zeker een fles micellair water van dit merk mee in je bestelling dat is mijn absolute favoriet.

Annette

*Ik ontving deze producten ter review*

 

17 thoughts on “Dr. Pierre Ricaud

  • Hoo wendy dat ligt een beetje aan je huidtype, niets helpt tegen rimpels als je die eenmaal hebt. maar als je ze goed verzorgd zijn ze wel minder zichtbaar ik vind wel dat de creme goed verzorgd en dus de huid rondom de ogen er beter uit ziet

   Like

 1. Toevallig gisteren en vannacht (ik had weer een slapeloze nacht) mijn artikel over deze lijn geschreven! Morgen ingepland.
  Dat strijkijzertje gebruik ik ook nooit, ik doe het ook met mijn vingers. Die oogcrème vind ik ook top vanwege de dikkere textuur, die is echt top!
  De rest van de producten ook, een heel mooie lijn van Dr. Pierre Ricaud.

  Geliked door 1 persoon

 2. Oeh, dit ziet er zo mooi uit. Die metalen strijkijzertjes vind ik net wel fijn werken bij oogcrèmes. Lekker verfrissend. Ik vind het altijd een pluspunt wanneer producten dat hebben 🙂 Erg benieuwd naar deze lijn!

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s