Lancaster

Lancaster reinigers

Twee reinigers in deze review die min of meer hetzelfde doen maar de een is een water en de andere een water-to-foam. Net dus wat jij het liefst gebruikt. Dat ik dol ben op fijne reinigers is geen geheim meer volgens mij. Ook maakt een micellair water deel uit van mijn dagelijkse reiniging. Ik haal hiermee de meeste van mijn make-up weg en ga dan nog met een ‘echte’ reiniger aan de slag om wat dieper te reinigen.

Lancaster reiniger

Deze twee Lancaster reinigers zaten in de goodybag die ik kreeg ter afscheid bij mijn vorige werkgever. De water-to-foam reiniger heb ik in de douche staan en de pompflacon met micellar water staat in het badkamerkastje. Beiden worden dus meerdere keren per week gebruikt.

Over de reiniger:

Deze Lancaster Micellar Delicate Cleansing Water is ontwikkeld op basis van micellar water met witte orchidee, hét symbool van zuiverheid en schoonheid. Verhelderend en zuiverend, deze reiniger is ontwikkeld om make-up te verwijderen en de huid te detoxen zodat ze erna ongelooflijk glad, soepel en fluweelzacht aanvoelt. De micellar-technologie die in de laboratoria van Lancaster is ontwikkeld, verwijdert make-up en bestrijdt alle belangrijke onzuiverheden die ontstaan door omgevingsinvloeden zoals luchtvervuiling, maar ook restjes van zonnefilters, dode huidcellen en talg. Geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid.

Lancaster micellar reiniger

Ja hoor, ik ben fan. Sterker nog mijn dochter en ik zijn beide fan en omdat wij grootverbruiker zijn van dit soort producten heb ik tijdens black-Friday een backup gekocht van de grote fles micellar water want die was met 25% korting bij de Douglas. Ook fijn dat hij met een goede pompfunctie komt, dat is alleen bij de 400ml verpakking zo, de kleinere variant heeft dit niet.

Deze reinigers komen namelijk wel met een prijskaartje en wel van rond de EUR 20,-. Dat vind ik een hoop geld maar ik moet ook zeggen dat ik zo enthousiast ben over deze variant dat ik hem eerlijk gezegd fijner vind dan de Garnier. Ohhhh there I said it 😊

Lancaster Micellar cleanser

Mijn top 3 van micellar reinigers is dus op 1 die van Dr. Pierre Ricaud, het is jammer dat je daar een week op moet wachten als je die besteld anders zou ik hem zeker vaker kopen. Lees hier de review (klik hier). Op een tweede plaats zet ik nu dus echt deze Lancaster Micellar water, ondanks de prijs. Mijn huid voelt inderdaad, schoon maar ook heel zacht (en mijn dochter geeft aan een mooie glow te krijgen van deze), de claims maken ze dus waar. Op 3 komt dan de Garnier micellar water die ik al jaren in gebruik heb (klik hier voor de review).

Lancaster Micellar water to foam

Ik zal de Lancaster niet elke keer kopen gezien de prijs maar wat een heerlijk product. De foam-to-water vind ik ook wel lekker maar ik ben toch minder van de schuimreinigers. Ik heb het gevoel dat ze minder ‘diep’ reinigen door het schuim, wat echt niet zo is want als ik erna een watje met tonic gebruik is mijn huid echt goed schoon maar het is meer iets wat ‘in mijn hoofd’ zit.

Lancaster reiniger

Ben jij dus op zoek naar een heerlijke reiniger die je huid net wat meer verzorgt dan make-up eraf halen alleen? Probeer dan zeker eens deze van Lancaster, vaak hebben Douglas of ICI Paris XL wel aanbiedingen waardoor je niet de volledige prijs hoeft te betalen.

Annette

11 thoughts on “Lancaster

 1. Heb nog 2 flessen Garnier staan maar klinkt goed. Van de zomer kocht ik een fles Bioderma in Frankrijk omdat dit een tijdje geleden zo populair was. Vond ik niet lekker liet een soort van kleverig laagje achter op je gezicht niet voor herhaling vatbaar dus. Vergeet steeds eens een bestelling te doen bij Pierre RIcaud en dat je een weekje moet wachten vind ik niet zo erg (toch nog in verhuismodus). Fijne dag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik ben ook groot fan van micellair water om make-up te verwijderen en net als jij reinig ik daarna mijn huid ook nog met een ander product. De meeste micellaire watertjes die ik tot nog toe gebruikt heb, vind ik fijn, maar ik merk wel dat er soms wat verschil zit. De ene werkt soms net even wat grondiger dan de andere.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ook zo een mooi merk waar je eigenlijk te weinig over leest. Dat vind ik best jammer. Ik heb dat gevoel overigens ook met foam, ik gebruik het dan ook graag meer als verfrissend onder de douche, dus niet specifiek als make-up reiniger.

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s