DM shoplog

DM Shoplog Juli 2016

Op verzoek heb ik voor jullie een filmpje opgenomen van mijn geshopte producten bij de DM. In het filmpje ontbreken de deodorants zie ik 🙂 die had mijn dochter blijkbaar al opgeruimd, sorry daarvoor. Wil je geen filmpje kijken? dan vind je onder het filmpje de foto’s en daarbij heb ik ook gelijk de prijzen van de artikelen vermeldt. In het filmpje roep ik ook een aantal prijzen uit mijn hoofd die kloppen niet helemaal, hahaha sorry daarvoor.

Ik heb erg veel gekocht maar dit is dan ook weer voor een paar maanden. Ik ga nu pas weer in het najaar en dan is dit echt wel allemaal op. Ik koop alleen producten die ik ook echt gebruik en alles gaat ook netjes op.

Veel plezier met kijken en mocht je ergens iets meer over willen weten laat dan even een reactie achter.

Annette

 

Zakdoekjes EUR 1,85 – Dubbelpak maandverband EUR 1,85 – Enkelpak maandverband EUR 0,95 – Always EUR 3,85

DM Shoplog Juli 2016 (3)

Koelingsgel EUR 1,95 – Magnesium EUR 3,45 – Vitamine D EUR 2,95 – Spiergel EUR 3,95

DM Shoplog Juli 2016 (4)

Dontodent tandpasta EUR 0,65 – Odol Med EUR 2,15 en Balea oogserum EUR 3,95

DM Shoplog Juli 2016 (5)

Herbal Essence EUR 1,95 per stuk – L’oreal EUR 2,75 per stuk – Nivea EUR 1,95 – Balea conditioner (rode dop) EUR 0,55 en de shampoo in Mangogeur EUR 0,55

DM Shoplog Juli 2016 (7)

Balea Haarspray EUR 0,85 per stuk en de L’oreal Haarkleuring EUR 5,95 per verpakking

DM Shoplog Juli 2016 (9)

Balea deo Pink Grapefruit EUR 0,85 – Rexona Invisible EUR 1,65 – Garnier EUR 1,65 en de douchefoam van Bilou EUR 3,95

DM Shoplog Juli 2016 (11)

Balea Micellair water EUR 2,95 – Scheermesjes Mystique EUR 4,95 – Scheermesjes Fantastique EUR 8,95 – en het scheer apparaat met mesjes EUR 8,95 en EUR 4,95

DM shoplog Juli 2016

L’oreal Superstar Mascara EUR 11,90 en de concealer van Maybelline EUR 8,95

 

21 thoughts on “DM shoplog

 1. Leuk je dm shoplog. Het is mijn favorite winkel en knap dat je maar 1 douchegel gekocht heb, ik kan ze nooit laten staan zeker niet voor die prijs.

  Like

  • Ja, alleen al voor die haarkleuring is het bijna de moeite om even de grens over te steken. Heel jammer dat het verschil met ons zo groot moet zijn. Een beetje marge mag wel maar ruim 10 euro per pak vind ik echt niet meer normaal 😉

   Like

 2. Wat leuk een DM shoplog! Ik ben in het voorjaar geweest, ook veel gekocht. Balea pink deo is vrij zoet. Vitaminne haal ik altijd in nederland tot nu. Ik neem altijd C, E en zink tabletje met een weerstandtablet met meerdere vitaminnen. Dit bevalt zeer goed. Dit omdat ik in de Chemie werk. En vit E omdat ik de 40 gepasseerd ben.
  Wat ik o.a. kocht bij DM is waterspay. Dit is zo heerlijk verfrissend op een warme dag. Ik heb ingeslagen want dat is in Nederland vrij duur. Ik gebruik het op het werk, buiten in de zon, s’avonds voordat ik naar bed ga. Top spul.

  Like

 3. Tjonge jonge… Ik ben toch echt niet van deze wereld, hoor. Wéér iets waar ik nog nooit van gehoord had: “De DM”! Aan de reacties hier te zien, heel bekend en ik weet weer eens van niks…
  Hoe komt dat toch dat alles er zo veel goedkoper is dan hier?

  Like

  • Ik weet het niet Sunny misschien omdat de afzetmarkt een stuk groter is maar dan nog… als je eens in Duitsland bent kom je vast een DM tegen, nu weet je dat er even naar binnen moet 😉 of misschien niet uit zelfbescherming hahaha

   Like

 4. Wat ideaal dat je ook foto’s hebt gemaakt en niet alleen een filmpje! Heel veel dank namens deze treinreiziger! Die concealer maakt me erg benieuwd. Heb hier veel goeds over gelezen!

  Like

 5. Pingback: Kusmi | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s