Plog

Plog #24

Hoe is jullie december van start gegaan? Ik was best druk aan het begin van de week om alle contracten voor het personeel in ‘mijn’ winkels op tijd voor de kerstdrukte in orde te maken. Naast het kantoor personeel heb ik dus ook 10 winkels in Europa waar ik de HR voor doe. Omdat die over verschillende landen zijn verdeeld is dat voor mij weer een mooi leer-moment want het arbeidsrecht in andere landen is natuurlijk niet dezelfde als bij ons.

plog-24-6.jpg

Later in de week werd het rustiger maar was ik weer druk met de laatste loodjes voor onze verbouwing. De 14e wordt het kantoor ‘opgeleverd’ dus nog 1 week te gaan. Spannend en het wordt echt al weer een stukje mooier. Zo werden onze ‘diner’ banken voor bij de keuken geleverd en kreeg onze ‘winkel’ zijn glazen pui.

plog-24-7.jpg

Qua kleding was ik met name comfy de hele week, lekkere vesten, truien en jeans.

Collage plog 24

We hadden ook een prachtige dubbele regenboog en die moest natuurlijk even op de foto. Hij werd echt heel scherp en strak maar was ook echt binnen een paar minuten compleet verdwenen. Blijft toch echt een bijzonder fenomeen vind je ook niet, een regenboog?!

plog-24-3.jpg

Maandag sleurde ik natuurlijk ook nog de kerstboom het kantoor binnen en die is inmiddels opgetuigd. De voedselbank inzameling was ook ten einde en ik ben heel trots op het resultaat we hebben 18 dozen gevuld. Het ging heel langzaam (ik had zelf 2,5 doos gevuld) en was een beetje bang dat het geen succes zou worden maar toen kwam iemand op het idee om even geld in te zamelen en daarvan naar de supermarkt te gaan. Toen hadden we ineens tassen vol. Fijn!

Dit weekend wordt er ook weer geschilderd op kantoor en komen de meubelen de komende week en wordt de winkel ingericht. Er moet echt nog veel gebeuren maar dan is het ook echt af. Uiteraard maak ik ook dan weer foto’s.

Zaterdag ging ik naar mijn zus en zwager in Apeldoorn want mijn kleinste neefje werd 19! Haha niet zo klein meer dus en ja dan realiseer je weer dat je echt ouder wordt. Ik boekte een heerlijk weekje weg eind februari en ik ga heerlijk met Isabelle naar Dubai. Heeeeeel veeeeel zin in, dat begrijp je.

Collage nagels plog 24

Zaterdagochtend heb ik mijn nagels laten doen. Ik ben een beetje nagellak moe en heb ze dus prachtig naturel laten maken en wil dat even een tijdje zo houden. Ik vind het prachtig met die zachtroze glans even helemaal lekker.

Zondag vooral veel in het huishouden gedaan want daar was zaterdag niet veel van gekomen. Weekend was dus ook weer veel te snel voorbij. Aankomende vrijdag is ook ons kerstfeest op het werk met ‘ugly xmas sweater’ thema 🙂 .

Annette

16 thoughts on “Plog

 1. Wat een gezelligheid wordt het al op je werk en ziet er mooi uit. Zelfs de uitzicht ” voor jou maak ik een mooie regenboog” Als je ouder wordt dan merk je aan de kinderen hoe hard de tijd gaat. Leuk vooruitzicht in February samen met je dochter naar Dubai. Leef en geniet. Je werkt er hard genoeg voor. Succes deze week.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb ook aardig wat regenbogen gezien de laatste tijd en toevallig afgelopen zondag vanuit de auto ook een dubbele;-) Mooi, je nagels. Ik heb soms ook periodes dat ik nagellak-moe ben hoor!

  Geliked door 1 persoon

 3. Die foto met die regenboog is echt prachtig! Bewaren voor als er een of andere fotowedstrijd is over dat thema is! Momenteel draag ik ook even geen nagellak, ik ben nu met een nagelverharder van Anny een poging aan het doen om ze langer te laten groeien.
  Veel plezier alvast op je foute kersttruien feestje, leuk idee!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s