Opgemaakt #14

Gelukkig nieuwjaar allemaal. Ik begin het jaar met een opgemaakt video. Out with old and in with the New zeg maar. Veel kijkplezier. Laat je een reactie achter voor me? Onder het filmpje vind je de reviews van de producten.

Annette

Blue Blood Gel – Neoderma

Balea Haarolie

Dr. Pierre Ricaud

Diadermine micellair water

Garnier micellair water

Purity made simple – Philisophy

Mascara So Susan

Biosilk haarserum

 

11 thoughts on “Opgemaakt #14

 1. Wat maken jullie een hele hoop op. Ik moet maanden verzamelen voor ik zoveel opmaak waarschijnlijk.  Ik vind het ook leuk om zo’n video te kijken. Zo kom ik erachter dat Dr. Pierre Ricaud goed is, je maakt me nu nieuwsgierig naar het merk en dat Garnier micellair water roze beter is dan groen.

  Like

  • De ene keer is het meer dan de andere keer hoor 🙂 en het helpt natuurlijk dat ik ook een tienerdochter heb die helpt goed mee 🙂 Ja Dr. Pierre Ricaud was voor mij de verrassing van 2015 en yup beter de roze garnier, stuk fijner.

   Like

 2. Lekker dat de fluid van Dr. Pierre Ricaud naar Zwitsal ruikt. Interessant merk, overigens.
  Ik heb een klein flesje Biosilk, en ik vind hem zo lekker. Maar ben er superzuinig mee, jammer dat ie zo duur is anders was ik grootverbruiker. 🙂

  Like

 3. Leuk filmpje weer! Kon net pas kijken. Iedere keer denk ik ” gauw weer bezoekje Duitsland inplannen ” maar helaas komt het er nog niet van. De Secret is ook mijn favoriet, ik ga weer bestellen.

  Like

 4. Pingback: Het jaar 2016 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s