La Roche-Posay

Micellaire water – La Roche-Posay

We doen nog een watertje want dat is goed voor de huid nietwaar? Nu gaan we deze niet drinken natuurlijk maar wel even testen. Fijn dat het mooie La Roche-Posay nu ook een micellaire water in haar assortiment heeft.

La Roche-Posay micellaire water

Je hebt al heel wat micellaire waters op mijn blog voorbij zien komen. Het zit bij mij dan ook inmiddels ingebakken in mijn dagelijkse reinigingsritueel en zou ik niet meer zonder kunnen. Mijn favorieten zijn die Dr. Pierre Ricaud en die van Garnier (Klik hier). Gaat deze van La Roche-Posay de strijd aan met mijn favorieten?

In hun folder staat het volgende geschreven:

Vandaag de dag zoeken vrouwen effectieve gezichtsreinigende producten die gericht zijn op:

 • Het verwijderen van make-up
 • Grondige reiniging. Om een dergelijke effectiviteit te behalen, ligt het gevaar van irritatie op de loer, vooral voor de gevoelige huid. Voor de eerste keer, komt La Roche-Posay met een nieuwe range micellaire waters die een duale technologie bevatten voor elk gevoelige huidtype.

Ik weet dat er onder mijn lezers wat mensen zijn met een (zeer) gevoelige huid dus goed nieuws voor hen. La Roche-Posay brengt 2 varianten uit. 1 voor de gevoelige huid (die test ik hier) en 1 voor de vette huid.

La Roche-Posay micellaire reiniger

Het micellaire water ruikt lekker fris en komt in een goed hersluitbare fles. De inhoud is 200 ml wat normaal is. Hij is heel fijn in gebruik en maakt mijn huid snel schoon. Voor mijn oogmake-up moet ik iets meer moeite doen maar dan is het wel helemaal schoon en zijn er geen restjes meer te bekennen. Fijn watertje dus en goed nieuws voor de gevoelige huid bezitters 🙂 .

La Roche-Posay micellaire reiniger

La Roche-Posay kun je kopen bij de apotheek en ik dacht ook bij de Etos. Een fles gaat rond de EUR 13,- kosten dat is iets meer dan bijvoorbeeld die van Garnier maar als je een gevoelige huid hebt dus zeker een aanrader.

Heb jij een gevoelige huid en is het daardoor lastig bepaalde producten te vinden?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

 

13 thoughts on “La Roche-Posay

 1. Ik heb gelukkig geen gevoelige huid. Momenteel gebruik ik die van Dr. Pierre Ricaud en vind hem zo lekker! Ik heb nog een reinigingsmilk staan, maar gebruik die nauwelijks meer, een micellair watertje is zoveel sneller!
  Die van Roche Posay heb ik ook eens gekocht, die vond ik ook heel goed.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ja… ik moet zeggen dat ik Garnier niet zo fijn vond voelen aan mijn huid. Had er jeuk van. Dus snel weggegeven. Toen durfde ik alleen nog Cosnature aan. Echter die van PR is echt super! Deze heb ik nog niet geprobeerd, wie weet…

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Opgemaakt #32 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s