Plog

Plog #11

Afgelopen vrijdag begon ik mijn weekend met een bezoek aan de nagelsalon. Het was weer tijd om de nagels te laten opvullen en een stuk korter te maken. Ik heb nog een keer voor een ‘oud’ lakje gekozen en wel een lakje van P2 genaamd business woman. Het is lange tijd mijn favoriete kleur geweest. Ik moet even kijken hoe ik de nagelupdates terug wil laten komen op mijn blog of dat ik ze in de plog ga houden.

P2 business woman

In de avond kwam de kapper en werden de droge punten van mijn haar geknipt. Ik wil het wellicht toch weer een beetje laten groeien maar dat kan ook maar zo weer anders worden. Soms heb ik er ineens genoeg van en gaat de schaar er wat rigoureuzer in.

Plog 11 (4)

Ook was er de mogelijkheid om de adventskalender van LookFantastic te pre-orderen en dat heb ik gedaan. Ik was zo onwijs blij met die van vorig jaar en heb echt alles ervan gebruikt. 1 handcrème heb ik weggegeven omdat ik dat niet gebruik maar alle overige 24 items zijn keurig opgemaakt. Ik ga hem echt pas per 1 december openen en ontwijk alle spoiler filmpjes etc want ik wil echt niet weten wat erin zit.

Plog 11 (2)

Op zaterdag ben ik niet naar de markt geweest, ik was al vroeg bij de Albert Heijn voor de meeste weekboodschappen en ging daarna met mijn zoon en schoondochter kijken voor een autootje voor hem. Altijd spannend een eerste auto kopen. Ik heb ze samen het proefritje laten maken en ik nam dus maar een lekker chocomelkje (standaard als ik bij een garage zit te wachten haha). Het autootje beviel en de koop rond gemaakt. Donderdag kan hij hem ophalen.

Plog 11 (5)

Ik besloot zelf nog even naar Amersfoort te gaan wat een leuk centrum is daar toch. Ik kocht wat spulletjes bij het Kruidvat, zag dat ook daar de pepernotenwinkel weer geopend is (in Hilversum ook) maar nam nog geen pepernoten mee. Wel kocht ik een mooie bos Dahlia’s.

Plog 11 (6)     Plog 11 (7)     Plog 11 (8)

Tegenwoordig maak ik soms een koffie/cappuccino voor mezelf maar ik kan niet tegen melk dus na een test met amandelmelk (niet zo lekker) bij deze havermelk uitgekomen. Lekker en hij schuimt ook goed op dus lekker in de koffie. Je kunt deze bij de Ikea kopen maar ook gewoon in de supermarkt zag ik dus goed verkrijgbaar.

Oatly havermelk

Ik heb ook een nieuwe crème waar ik me mateloos aan irriteer omdat deze rult als een gek. Ik dacht dat hij gewoon niet te combineren was met mijn foundation maar op zondag tijdens mijn no-make-up dag rulde hij ook gewoon grrrrr stom product. Die gaat dus linea recta naar de avond en zal als nachtcreme worden opgemaakt. Ik blijf het jammer vinden als dit gebeurd. Als ik mijn beauty artikelen weer ga plaatsen zal ik er wel een review over schrijven want hij is ook niet echt goedkoop.

Plog 11 (11)       Plog 11 (10)

Bij de Jumbo nog wat laatste boodschapjes gehaald en toen lekker zitten lezen en nog even buiten gezeten. Had jij een fijn weekend?

Annette

16 thoughts on “Plog

 1. Amersfoort, lang geleden dat wij daar waren. Ik heb geen idee meer hoe het daar was. Zijn eerste auto, altijd spannend!
  Ik ga ook een keer havermelk proberen, soms kocht ik die speciale melk ervoor maar vond die niet lekker. Ben benieuwd!
  Dit weekend weinig gedaan, er was weer Appelpop maar niet geweest. Te druk (en voel mij daar stokoud tussen al die jongelui, hahaha) plus dat ik een paar dagen flink grieperig ben.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wauw, dat is snel al zo’n kalender!
  Oh oh… ik weet nog dat die van ons zijn eerste auto kocht… zal maar ff zwijgen! 😅
  En ik drink ook lactosevrije melk, haver heb ik nog niet getest, drink nu Amandelmelk.

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuk dat je weer een adventkalender van je favoriet merk kon bestellen. Ik vind t knap dat je m tot in december dicht laat en geen revieuws gaat kijken . ( ik zou dat ook doen). Wat vervelend van de creme.

  Geliked door 1 persoon

 4. Oh bah rullende creme niks vervelender dan dat! Mooi, die dahlia’s. Ik heb het hele weekend gewerkt, net als het weekend daarvoor en het weekend daarvoor. Vandaag (dinsdag) heb ik dus een soort van weekend.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s