Kado-idee: Spy

Nu de feestdagen in rap tempo naderen is het weer tijd om over kadootjes na te denken. Wij doen altijd een kadootje onder de kerstboom. Vroeger deed ik natuurlijk aan Sinterklaas maar sinds de kinderen groter zijn vind ik het leuk om wat pakjes onder de boom te hebben.

spy         spy

Vandaag heb ik voor jullie een leuke kado-tip in de vorm van een film. Ik ontving de DVD Spy om te reviewen en wat heb ik genoten van deze film. Ik vind Melisa McCarthy echt hilarisch. Ik keek altijd met veel plezier naar de comedy serie Mike & Molly waarin ze ook speelde. Echt een vrouw die de lach aan haar kont (excuse my french) heeft hangen.

spy 2

Waar gaat de film Spy over:

De film gaat over CIA-agente Susan Cooper gespeeld dus door de geweldige Melissa McCarthy. In de actiekomedie Spy trekt ze de stoute spionnenschoenen aan wat zorgt voor hilarische momenten. Regisseur Paul Feig maakte met de comedienne eerder de film Bridesmaids en ook in SPY vliegen de oneliners je weer om de oren. Met tegenspelers als Jude Law en Jason Statham is SPY dé film voor een heerlijk avondje lachen.

spy 1Susan Cooper (McCarthy) heeft een kantoorbaan bij de CIA en staat op het punt het allernieuwste en meest onwaarschijnlijke geheime wapen te worden. Wanneer haar partner (Jude Law) verdwijnt en een andere superagent (Statham) is ontmaskerd geeft Susan zichzelf op als vrijwilliger om undercover te gaan en een dealer in massavernietigingswapens op te pakken. Spy zit bomvol hilarische actie en avontuur!

spy

Wat een ontzettend grappige film. Heerlijk even ontspannen, verstand op nul genieten van deze dame (en van de fijne Jude Law, ook niet vervelend om naar de kijken). Voor mensen die van dit genre houden echt een aanrader. Het is zeker een film die je rustig meerdere keren kan zien zonder te vervelen. Leuk voor de feestdagen of om iemand kado te doen. De film is geschikt voor 16 jaar en ouder. Ik denk dat het komt door het grove taalgebruik. Ik heb meerdere malen hardop moeten lachen om deze film. Hij is echt heel erg leuk. Aanrader wat mij betreft.

Je kunt de film Spy hier kopen

Doe jij aan kadootjes voor de feestdagen?

Annette

Dit artikel bevat een artikel dat ik ontvangen heb ter review en een affiliate link

 

7 thoughts on “Kado-idee: Spy

  1. Lachen, ik ben dol op een goede lachfilm! Zal hem zeker onthouden Jason Statham is ook niet mis..
    Nee, ik vrees dat ook dit jaar weinig cadeautjes onder de boom zullen liggen. Maar meestal koop ik ‘gewone’ handige dingen en die pak ik dan leuk in. 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s