Weekoverzicht

Weekoverzicht #152

Zo weer werken alsof ik niet was weggeweest 😊 nou ja, toch wel natuurlijk want op maandag keek ik tegen een paar honderd ongelezen emails aan….

Heel blij met dit blousje dat ik kocht in Westfield mall

Maandag

Ik begin vroeg want ik vermoed al dat mijn inbox redelijk vol zit. En jawel haha – gelukkig valt de schade reuze mee. Ik maak een paar contracten, doe 2 dames een aanbieding en verder steggel ik op de achtergrond met DPD en later met Elemis over een pakket dat kwijt is. Jemig wat een gedoe is dat zeg. Ik kreeg een mail dat een pakket was afgegeven – was dus niet zo en dus eerst met DPD in de clinch, die bleken mij dus verkeerd geïnformeerd te hebben – zij gaven aan dat zij onderzoek zouden doen en mij terug bellen, niet dus en stuurden mij vervolgens naar Elemis om daar mijn verhaal te doen. Die stuurden mij vervolgens een link met formulieren die ingevuld moesten worden en ja hoor, link die niet werkt ☹ al met al kost het me een hoop stress en geen pakket natuurlijk. Dus weer een mail met de vraag me het formulier toe te sturen zodat ik het kan invullen. Zal wel even gaan duren al met al denk ik.

Dinsdag

Het is een rare dag met allemaal onverwachte meetings, tussendoor ad-hoc gesprekken dus ik kom niet helemaal lekker in mijn werkritme. Ook heb ik een 1:1 met mijn manager die er gelijk een mid-year evaluatie van maakt, nou ja, goed om weer even sommige dingen goed met elkaar besproken te hebben. Ik vind wel dat er een hoop ‘brandhaarden’ zijn in de organisatie en die spreek ik ook uit naar het management, weet niet of ineens alle vermoeidheid van de pandemie er bij iedereen uitkomt nu we weer redelijk terug gaan naar normaal maar ik zie korte lontjes, ziekmeldingen, ruzietjes, gets niet echt fijn. Ik sluit af en ga sporten – komt er een voicemail binnen van DPD dat ze een onderzoek naar mijn vermiste pakketje willen fijn!

Woensdag

Bel eerst naar DPD – die snappen weer niets van de voicemail en zeggen dat het niet mogelijk is -GVD zucht steun – waarom bellen jullie me dan? Gelijk chagrijnig ☹ ook nog niets van Elemis terug gehoord. Nou ja, aan het werk dan maar. Ben een groot deel van de dag bezig met een Pluim voor de mensen te regelen voor de zomer – dat lukt en vooral doordat Pluimen.nl ook zo snel en goed reageert. Ze hebben er echt een leuke mail van gemaakt en als het goed is krijgt iedereen die vrijdagochtend in zijn/haar mailbox. Ook spreek ik met vrienden af om morgen uit eten te gaan. Leuk voor het eerst in heeeeel lange tijd.

Donderdag

Vroeg op en hup naar kantoor. Het is eerste van de maand dus 2 nieuwe starters. Altijd leuk om mensen beetje wegwijs te maken op kantoor en er is een gezellig groepje aanwezig. Wel lukt het niet om even een ommetje te lopen. Ik stap iets voor 4-en in de auto terug naar Hilversum want heb om half 6 bij vrienden afgesproken – even mijn nieuwe auto showen en dan gezellig uit eten!

Vrijdag

Laatste dagje van de week en dat is maar goed ook haha, nee hoor, het valt mee en ik kan even wat laatste achterstandjes van mijn vakantie weg werken dus weer helemaal bij. Ik sluit bijtijds af. Om 6 uur staat er een afspraak bij de schoonheidsspecialist voor een microdermabrasie behandeling. Heerlijk verwen momentje om het weekend mee te beginnen.

Weekend

Aangezien ik gisteren al boodschappen had gedaan – had kattenbakkorrels vergeten ☹ ga ik alleen even naar de markt vanochtend. Ik haal kaas, wat nootjes en een half brood. Ik neem ook nog een keer pioenrozen meer. Verwacht wel dat het de laatste keer zal zijn want het seizoen is wel over inmiddels. Verder doe ik het huishuiden en zit een deel van de middag lekker buiten met een boek. Het is wel heel bewolkt maar zeker niet koud. Einde van de middag begint het te regenen.

Op zondag ga ik met een vriend even langs Batavia – we kopen alleen voor hem een jasje bij de New Balance winkel 😊 en we gaan even lunchen. Het is behoorlijk druk – je kunt wel merken dat ook de vakantietijd is gestart dus we zijn ook snel weer weg. Ik gooi nog even mijn beddengoed in de was en lees ook weer een paar hoofdstukken. Ik sport, ga douchen en plof dan nog even lekker op de bank.

p.s. perikelen met het pakket zijn nog steeds niet opgelost. Elemis kan me nog steeds het formulier niet sturen voor het onderzoek – ben inmiddels behoorlijk pissig want hoe langer het duurt hoe minder kans dat dat pakket nog boven water komt. Anyway houd jullie op de hoogte!

Hoe was jouw week?

Annette

11 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Wat een kl*tegedoe met DPD die bedrijven ook. Wij hadden wat posters besteld bij Desenio. Zag ineens op de mail dat het bezorgd was inclusief handtekening……..ja maar niet hier en die handtekening was niet van ons. Euro 120,00…..bij DHL zijn ze heel aardig qua service…..:-(((((( balen.
  Vandaag en morgen de laatste klusjes en dan kan het grote schoonmaken beginnen want de oude bewoners hiielden niet echt van een sopemmertje…..Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

  • Wanneer je een mail hebt gekregen van DPD dat er een pakket is bezorgd zal dat wel zo zijn. Dit wordt ingescand door de bezorger. Die mensen zijn razend druk en kijken soms niet goed naar het adres. Meestal gaat het verkeerd met het nummer. Bijvoorbeeld. Bezorg adres is: hutjeprutje 3. Dan zou je even kunnen bellen met hutjeprutje 33. Dit overkomt mij ook nu en dan. Dit is een advies.

   Geliked door 1 persoon

   • Ik heb al van alles geprobeerd ben diverse buren langs gegaan en heb een video deurbel dus kon ook echt zien dat er niemand is geweest. Ik snap dat ze druk zijn maar dan moeten ze of een briefje achter laten waar het pakket is maar niet invullen dat het is bezorgd want dat is gewoon niet waar

    Like

 2. Ik bedenk mij ineens dat ze alleen de pakketten scannen. Het verkeerd bezorgen en alle geregel, stress, dure nummers bellen en tijd wat daar bij komt kijken. Dit kost jaarlijks vele tonnen zoniet meer. Er komt denk ik wel een soort adres reader waarbij de bezorger zowel het pakket als het adres ( code bij deur of brievenbus) in moet scannen en daarbij dan een foutmelding krijgt wanneer hij bij het verkeerde adres is. Dit is dan de oplossing.

  Like

 3. Wat een toestand, ik hoop dat het snel opgelost wordt. Denk dat iemand anders aan het genieten is van jouw spulletjes…
  Leuk die nieuwe blouse! Roze tinten staan jouw goed en volgens mij ook beige kleuren (foto naast de kipgehaktballetjes ;))
  Spekkoek, lekker, ik ben er dol op en laatst zag ik pioenrozen bij de winkel, echte knoeperts waren dat.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s