Sample Saturday

Dr. Pierre Ricaud – Supremage 3 in 1 reconstruct

Van het Franse merk Dr. Pierre Ricaud (het iets duurdere zusje van Yves Rocher) komt de sample van deze week. Ik heb al diverse producten van dit merk in de review gehad en ze zijn me eigenlijk altijd heel goed bevallen. Topper is voor mij de micellair water (klik hier) die echt tot mijn topfavoriet behoort.

Dr. Pierre Ricaud Supremage 3 en 1

Welk merk?

Dr. Pierre Ricaud bestaat sinds 1986 en streeft een wetenschappelijke aanpak na die is gebaseerd op diagnose, innovatie en doeltreffende resultaten, met als doel het creëren van gepersonaliseerde verzorging voor uw schoonheid.

De producten worden vervaardigd en geleverd zonder tussenkomst van derden. Bij de vervaardiging wordt een ethische en veilige aanpak van de schoonheid gerespecteerd, vanaf de selectie van de grondstoffen tot aan het eindproduct.

Wat is het?

Door het ouder worden, vooral na de menopauze, wordt de huid geleidelijk aan dunner en verliest zijn dichtheid en consistentie. Hierdoor wordt de huid fragiel en verliest zijn soepelheid en glans, ook kunnen pigmentvlekken ontstaan. Om de huid weer dynamisch te maken hebben de laboratoria Dr. Pierre Ricaud de Reconstruerende Verzorging 3 in 1 ontwikkeld, een anti-ageing en multi-actieve verzorgingscrème die speciaal voor de rijpere huid is.

Dr. Pierre Ricaud Supremage 3 en 1

Wat vond ik ervan?

Lekkerrrrr, ja hoor in mijn straatje deze sample. Lekker romig, heerlijke geur, goede verzorging. Ik zou ik met gerust hart een hele pot van bestellen. Wel vond ik dat deze sample een wat karige inhoud had, net genoeg voor mijn gezicht het zakje had iets meer inhoud mogen hebben.

Waar te koop en wat kost het?

Online op ricaud.nl. Je moet even geduld hebben voor je de producten in huis hebt. Ze komen direct uit Frankrijk naar je toe dus het is geen snelle levering. De prijzen zijn altijd wat vreemd, deze pot is EUR 21,90 en er zijn altijd mooie aanbiedingen en net als bij Yves Rocher krijg je vaak een cadeau bij je bestelling en wat samples.

Annette

13 thoughts on “Sample Saturday

 1. Nou ja, weet je dat ik nu dus NOOIT geweten had dat Pierre Ricaud het duurdere zusje van Yves Rocher was? Op de een of andere manier heb ik altijd in mijn hoofd gehad dat dit echt een heel duur merk was, maar de prijzen vallen me nog ontzettend mee. Het straalt wel echt veel meer luxe uit dan YR, alhoewel zij ook heerlijke producten hebben.

  Geliked door 1 persoon

  • Het is allemaal prima betaalbaar. Het zou mooi zijn als er een schap zou komen van dit merk in de Yves Rocher winkels zodat meer mensen dit mooie merk kunnen ontdekken. Het is zo jammer dat het nu alleen online verkrijgbaar is en bestellen duurt best lang.

   Like

 2. Ik heb nu sinds 14/12 de Chrono Active en ook de oog contour lijn in mijn bezit. Alsook de Essence de Beauté. Na trouw smeren merk ik geen enkel verschil op bij mijn huid 🙄 Toch beetje teleurgesteld. Nog verschillende staaltjes liggen… hoop dat er hier wel een toppertje bij zit.

  Geliked door 1 persoon

  • Wat jammer Sandra, maar wat je verwacht qua resultaat? Smeerde je met een bepaald doel voor ogen? Als je je huid normaliter ook al goed verzorgd zijn de resultaten vaak minimaal. Je ziet soms dat huid wat meer gaat stralen of dat fijne lijntjes wat minder zichtbaar worden maar een wonder moet je van crème’s nooit verwachten daarvoor gaan ze niet diep genoeg de huid in.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s