Plog

Plog #41

Er is weer een week voorbij dus tijd om je te laten zien wat ik zoal deed de afgelopen week. Het was allemaal vrij normaal. Had wel de hele week strubbelingen in het verkeer. Ik rijd altijd door de Piet Heintunnel in Amsterdam naar mijn werk en die is dus 2 weken dicht. Pffff, niet te doen om nu thuis te komen. Alle wegen lopen vast. Maar nog even doorbijten en na de Pasen kunnen we weer de normale route rijden.

Plog 41 (1)

Maandag waren ze de hele dag met het glasvezel bezig geweest voor kantoor. Hele dinsdag zat ik er ongeveer zo bij en aan de telefoon met onze internet provider omdat een keer of 4 het internet eruit klapte. Niet echt bevorderlijk voor de werkdag maar uiteindelijk na het resetten van de router waren we weer fatsoenlijk in de lucht.

Yoga

Dinsdagavond deed ik mee met de Yoga les. Ik ben een enorme stijve hark haha dus dacht dat het niets voor mij zou zijn maar het viel me goed mee en het was fijn om te doen dus ik ga zeker vaker mee doen. Op dit moment doen we Yoga in onze showroom en geeft een medewerkster die bijna afgestudeerd Yoga-lerares is de lessen. Leuk!

plog-41-3.jpg

We hadden heerlijke paassnoepjes – fondant – mierzoet maar wel heel erg lekker. Had een collega meegenomen uit Duitsland.

Plog 41 (2)

Ik legde Skoet vast terwijl ze enorm van de zon zat te genieten, ondanks dat het buiten erg koud was deze week.  En kreeg ik chocolade eitjes van de koeriersdienst waar ik van de week een contract mee afsloot. Lekker!

Uit eten

Vrijdag had ik een echte eetdag. Ik heb geluncht met twee oud-collega’s bij het Wilde Kroketten restaurant. Sorry geen foto, helemaal vergeten haha en in de avond ging ik eten met vrienden bij de Chinees. Daar hadden ze deze te leuke schildpadjes – bijna niet te zien op de foto. En kreeg ik nog meer chocolade in de vorm van deze enorme haas van vriendinnetje Michelle. Hij is inmiddels half op en ik weet vrij zeker dat hij de Pasen niet gaat halen. Zielig!

plog-41-7.jpg

Uiteraard kocht ik mooie bloemen, en kreeg ik weer een bosje gratis dus lekker 4 bossen rozen en ging ik naar de schoonheidsspecialiste in de middag. Bij het ontharen van mijn snor 🙂 voelde ik al wat irritatie en nu heb ik allemaal kleine bultjes. Potverdrie, nooit gehad, denk dat ik toch niet op tijd met de retinol ben gestopt (dan kun je beter niet harsen, kan irritatie geven of je huid zelfs kapot trekken). Ik probeer er altijd goed op te letten. Maar ga ervan uit dat het vandaag of morgen wel weer over is. Je ziet het gelukkig niet want het is niet rood ofzo.

Plog 41 (9)

Zondag even naar Batavia geweest waar deze enorme Lindt-haas stond. Niet van chocolade helaas! S’avonds lekker hamburgers gegeten met Timo. Komende week maar 3 dagen op kantoor. Maandag heb ik een seminar en vrijdag zijn we heerlijk gesloten.

Hoe was jouw week?

Annette

17 thoughts on “Plog

 1. Ah Lindl ken je die “balletjes”. Zo lekker 🙂 Gelukkig moet ik ervoor naar Utrecht (of naar Batavia Stad)….Prachtige kleuren weer die rozen. Fijne week, met uitzicht op prachtig Paasweer.

  Geliked door 1 persoon

 2. Gelukkig sta ik nooit vast, want ga overal heen met de fiets ( en dat zijn in de week er heel wat). Ik woon en werk in een drp dus hier geen last van files 😊👍🐝🐞⚘🌷.
  Wat heb je mooie rozen 😍🌹

  Geliked door 1 persoon

  • Prachtig he, die rozen, vorige week hebben ze 2 weken gestaan dus de kwaliteit is ook goed. Mijn eerste baan was ook in Hilversum dus kon ik ook op de fiets maar naar Amsterdam is me te ver haha dus nu dagelijks in de auto. Gelukkig bijna nooit in de file dat vind ik wel fijn.

   Like

 3. Toevallig heb ik net ge-work-out met Tom. Ik moest meedoen met zo een YouTube filmpje en heb er geen spijt van. Je hebt daarna weer zoveel energie en je zit direct een stuk beter in je vel.Wat een lieve foto van Skoet, het is net Marie vind ik altijd…En die fondant, jammie, die gaat er bij mij ook wel in!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s