Sample Saturday

Filorga – Micellair water

Ik ben een beetje de tel kwijt hoeveel Micellair watertjes er inmiddels in review op mijn blog staan. Misschien wel een stuk of 10. Mijn favorieten blijven die van Dr. Pierre Ricaud (klik hier) en die van Garnier. Voor mijn vakantie had ik speciaal een klein flesje Garnier gekocht en die heel handig in het kastje laten staan haha.

Filorga Micellair reiniger

Goed excuus dus om op mijn eerste vakantiedag in de avond gelijk een apotheek te bezoeken en het assortiment te checken – research noemen we dat. Ik kocht daar dit flesje van Filorga.

Welk merk?

Sinds 1978 ontwikkelt en fabriceert het laboratorium van Filorga injecteerbare medische anti-ageproducten. Nu staat Filorga voor dertig jaar ervaring in geavanceerd onderzoek en blijft constant op de hoogte van de ontdekkingen op het gebied van celveroudering. De Filorga behandelingen (injecties ter opvulling van rimpels, polyrevitaliserende mesotherapie-injecties, medische peelings) worden dagelijks in esthetische medische praktijken in meer dan 40 landen gebruikt. Exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL op de webshop en in een selectie ICI PARIS XL parfumerieën. Ter ondersteuning bied dit merk een range producten voor thuis aan.

Wat is het?

Een reiniger dus. Ik ben dol op dit soort watertjes en ik heb de producten van Filorga hoog in het vaandel staan, lees bijvoorbeeld de review van de aparte zwarte crème (klik hier) of van de sleep recovery (klik hier). Even een watje met wat miscellair water en je make-up moet als sneeuw voor de zon verdwijnen omdat de micellen vuil aantrekken als een magneet.

Filorga micellaire reiniger

Wat vond ik ervan?

Komt ie: Waardeloos, nope zonde van het geld dit, ik kreeg panda-ogen en na het boenen bleef er een grijze waas achter rondom mijn ogen. Op vakantie draag ik echt nauwelijks make up, vleugje mascara en een beetje blush maar met name de mascara had hij grote moeite mee.

Waar te koop en wat kost het?

Een fles kost maar liefst EUR 18,-, voor het kleine reisflesje betaalde ik EUR 4,-. Nee, geef je geld maar liever uit aan iets anders en koop lekker de Garnier als hij 1+1 gratis is. Veel voordeliger en ook nog eens een stuk beter.

Ik ben wel benieuwd of iemand ook ervaring heeft met deze reiniger en dezelfde ervaring had/heeft of juist heel enthousiast is?

Annette

14 thoughts on “Sample Saturday

 1. Dat is zeker een bummer, en helemaal voor dat geld. Zoals je vast weet ben ik geen groot fan van Filorga (ik word dan ook niet meer gevraagd om iets van hun te testen, hahaha) en dat een “simpel” micellair watertje niet doet wat het moet doen vind ik behoorlijk “foei” voor full size fles van 18 euro. Ik denk dat die van de Action dan zelfs beter scoort.

  Geliked door 1 persoon

 2. Grappig om te lezen, ik heb deze jaren geleden ook gehad en ik vond hem erg fijn. Nu moet ik er wel eerlijk bij zeggen dat ik micellair water alleen voor gezichtsmake-up gebruik (foundation etc.) en Nooit voor de ogen. Deze heb ik dus ook niet voor de ogen gebruikt. Jammer dat hij daarvoor dus blijkbaar niet prettig werkt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Zo zie je maar weer dat de duurdere produckten niet beter hieven te zijn.
  Het was natuurlijk wel balen op vakantie. Wat heb je toen gedaan? Terug voor een andere , of behelpen met deze tot je thuis was?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s