Opgemaakt

Opgemaakte producten van Maart 2017

De maand is voorbij en April gaat van start. Dat betekent opruimen van de lege verpakkingen en vertellen wat ik goed en minder goed vond. Je kunt kiezen voor het filmpje of de foto’s.

Voor de volledige reviews klik je op de linkjes. Kun je het nog even op je gemak nalezen allemaal. Veel kijkplezier en had jij nog een teleurstellend product de afgelopen maand?

Ik merk trouwens dat ik heel vaak ‘super’ zeg hahaha sorry daarvoor zal er volgende keer beter op letten :).

Annette

Balea Nivea Hairmilk

Er ging twee shampoo’s van de Balea op. De limited edition Mango shampoo (zalige geur) en een anti-roos shampoo. Namens het testpanel mocht ik de nieuwe Nivea Hairmilk testen. Lang onder embargo geweest maar nu sinds 2 weken mag hij getoond worden. De conditioner is op (prima bevallen) de shampoo heb ik nog een beetje van staan.

Bioderma, Ole Henriksen, L'Occitane, Dr. Pierre Ricaud micellaire water gezichtsreiniger

Er ging een hoop reinigers op ook deze maand. Twee fijne micellaire waters die van Dr. Pierre Ricaud (klik hier) en die van Bioderma (klik hier). De gezichtsreiniger op olie basis van L’Occitane (klik hier) en de heerlijk geurende Ole Henriksen (klik hier).

Tastea, L'oreal, Starskin, Babor, Redken

De verse thee van Tastea in de smaak Horsepower (weerstandthee), 3 ampullen van Babor die ik kreeg bij de (Duitse) Cosmopolitan, Starskin eyepads en de Heatcure van Redken. Dat kleine potje is ook van de Ole Henriksen set (klik bij de reiniger hierboven).

Kenzoki, Hikari, Ren, Nuxe, Caudalie, Ole Henriksen, Dr. Pierre Ricaud

De heerlijke crème van Kenzoki (klik hier), een geurkaarsje van Caudalie echt een zalige geur. Het vitamine C Booster van Ole Henriksen (klik weer bij de reiniger). Een Nuxe lippenbalsam uit de adventskalender (Klik hier), Hikari Blush uit de StyleTone (klik hier) en twee tubetjes van het serum van Dr. Pierre Ricaud.

22 thoughts on “Opgemaakt

 1. Ik vind de cremes van dr pierre ricaud ook heel goed en ben benieuwd naar deze oogcreme. Ik ben zelf nu de groene lijn aan het smeren met hydralonzuur. Ik mis een douchegel bij je opgemaakte spullen. Leuk filmpje weer, vind het zelf altijd de leukste filmpjes / artikels.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik ook Bianca ik kijk er altijd graag naar bij andere bloggers. Inderdaad geen douchegel deze ronde. Heb ik er vast volgende maand 2 of zo 🙂 De groene lijn vond ik ook heel fijn. Ik heb nog een klein beetje van de oogcrème daarvan. De rest is op.

   Like

 2. Genoeg opgemaakt zie ik, allemaal fijne producten (alleen mijn detox thee van Tastea kreeg ik niet weg)
  Geeft niks hoor, iedereen heeft wel zijn stopwoordjes. Als ik een post af heb moet ik alle “echt-jes” eruit halen. Ik zeg altijd “echt goed” en “echt de moeite waard” etc…hahaha!

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: New Pharma | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s