Herfstproducten

Nieuwe producten Dr. Pierre Ricaud

Er kwam weer een mooi perspakket binnen met producten van Dr. Pierre Ricaud uit hun nieuwe herfstlijn. Ik ben vooral enorm gecharmeerd van het prachtige oogschaduw potlood wat een mooie kleur en wat blijft hij lekker zitten.

Dr. Pierre Ricaud herfst 2017

Maar ik begin even met de 2 lakjes in het pakket, het ene lakje Vieux Rose past bij het oogschaduw potlood dus dat is erg leuk, ik denk dat je deze zeker een keer in een nagellak update voorbij zult zien komen. Het is een mooie poederroze kleur met een aparte glans erin, erg mooi. De donkerroze kleur is de Rose bouquet en ziet er ook prachtig uit.

Voor de wenkbrauwen ontving ik twee potloden. De lichte is de kleur Brun Clair en de wat donkere tint is de Brun Naturel. Zelf teken ik mijn wenkbrauwen niet bij maar mijn dochter wel. De potloden voelen zacht aan en je hoeft niet hard te drukken om ze te laten tekenen. Aan het einde van het potlood zit een handige spooly.

Wenkbrauwpotlood Dr. Pierre Ricaud

Dan de topper wat mij betreft en dat is het potlood voor de ogen. Deze poederroze kleur is helemaal in mijn straatje. Gelukkig hoeven we tegenwoordig niet meer bang te zijn dat cremige of vloeibare oogschaduws zich gaan ophopen halverwege je ooglid (in je crease dus) dat is echt niet meer het geval. Gebeurd dit wel dan heb je echt een flut-product te pakken.

Hij tekent super makkelijk en ik gebruik hem graag als enkel kleurtje op mijn ogen voor een supersnelle ooglook. Hij glijdt goed over je ooglid en je kunt hem netjes en heel snel aanbrengen dus. Even een mascara erbij en klaar ben je. Hij blijft met een oogschaduw primer bij mij prima zitten.

Zoals jullie wellicht weten sport ik op dinsdag tussen de middag op het werk, Zumba les 🙂 op die dagen heb ik vaak een makkelijke ooglook want na de les wordt er uiteraard gedoucht en ook al doe ik dit met de straal enkel op mijn rug gericht (ik douche altijd s’avonds op het gemakkie en was dan mijn haar etc), blijft mijn make-up goed zitten.

De ultieme test dus of de oogschaduw aan het einde van deze dag nog goed op het ooglid zit en ja hoor, dat gaat prima. Je koopt deze leuke producten online op de site van Ricaud.nl je moet er altijd even op wachten maar het is de moeite waard. En als je dan toch iets besteld neem dan gelijk het micellair water mee (lees hier de review) want dat is ook echt een groot favoriet bij mij.

Gebruik jij wel eens een crème oogschaduw?

Annette

20 thoughts on “Herfstproducten

  1. Pingback: Huidige favorieten | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s