Nivea Reinigingscreme

Nivea Rreinigingscrème

Aangezien mijn heerlijk Origins gezichtsreiniger op was ging ik op zoek naar een nieuwe. Het nadeel van de reiniger van Origins was dat deze niet op de ogen gebruikt kan worden dus ik wilde dat de nieuwe reiniger dit wel weer kon. Ik vind het namelijk heerlijk om gewoon lekker mijn hele gezicht goed te reinigen met een product en niet na te hoeven denken om uit de buurt van mijn ogen te blijven.

Bij het Kruidvat vond ik deze van de Nivea. Er is een crème en een gel variant. Ik ging voor de eerste. Het product zit in een herkenbare blauwe Nivea verpakking en kun je makkelijk op de dop plaatsen. De dop is een klik dop dus goed afsluitbaar. Je betaald EUR 6,29 voor een tube maar Nivea is regelmatig in de aanbieding bij het Kruidvat of de Etos dus mocht je dit willen proberen let even op de folder aanbiedingen.

Ik begin mijn reiniging altijd met het verwijderen van mijn make up met een micellair water.  Mijn voorkeur is die van Dr. Pierre Ricaud of die van Garnier.  Je kunt hiermee op een makkelijke manier de meeste make-up alvast verwijderen.

Dan is de reiniger aan de beurt. Met deze Nivea Visage Crème Care Reinigingscrème verwijder je de rest van je make-up ook -dus die van je ogen- heel fijn en op een milde manier. Het product prikt niet en je kunt het lekker inmasseren. Het is echt een crème vorm beetje lobbig en makkelijk in gebruik. Daarna spoel ik mijn gezicht goed af met een flinke plens water.

Nivea Reinigingscreme

De crème bevat een verzorgende formule met Eucerit, reinigt grondig en hydrateert.  Mijn huid is schoon en voelt goed aan en niet trekkerig. Ik breng vervolgens mijn nachtverzorging aan. Fijn no-nonsens product van de Nivea. Ik houd er van!

Hoe reinig jij je gezicht?

Annette

27 thoughts on “Nivea Reinigingscreme

 1. Klinkt goed in ieder geval. Ik wissel af met allerhande reinigers. De laatste tijd pak ik het liefst die van Oriflame, de milk… die prikt ook niet in mijn ogen.

  Like

 2. Ik heb nu de facewash van Etos eigen merk, die gebruik ik altijd in de ochtend onder de douche. ’s Avonds gebruik ik micelair water en breng daarna een nachtcreme aan.

  Like

 3. Momenteel gebruik ik miscellair water van Bioderma, gezichtsreiniger van Clinique en voor onder de douche ook Bioderma. Ben wel tevreden, maar de prijs… Jammer genoeg bevatten de meeste goedkopere merken ingrediënten waar ik allergisch voor ben.

  Like

 4. Op luie avonden gebruik ik enkel micellair water… wel één met olie in, die ook mijn oogmake-up verwijdert (momenteel gebruik ik een micellair water van Garnier). Maar ik probeer toch meestal iets beter te reinigen… ik gebruik dan een reinigingsproduct van Estée Lauder met kleine scrubdeeltjes in, heel fijn want je mag het dagelijks gebruiken. Echt een zeer goed product!

  Like

 5. Ah, de altijd even fijne Nivea. Dit merk kan bij mij ook weinig kwaads doen.

  Ik gebruik na het micellair water de laatste tijd afwisselend die van Vichy, Utsukusy (favo) of wat ik maar heb staan.

  Like

 6. Deze lijkt me heel fijn! Nivea vind ik eigenlijk altijd goed, echt zo’n basic old school merk dat ik altijd in huis heb. Wel leuk om te lezen dat iedereen zo z’n eigen routine heeft, ik gebruik micellair water juist op het eind hihi.

  Like

 7. Pingback: Opgemaakt #20 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s