Data Privacy Verklaring

Ann Ages Gracefully, gevestigd in Hilversum, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

annagesgracefully@gmail.com

Persoonsgegevens die ik verwerk:

Bij het reageren op een blogpost wordt je gevraagd om je naam en eventueel een              e-mailadres in te vullen, dit is echter niet verplicht. Ik bewaar deze gegevens niet en ze worden ook niet opgeslagen of op enige andere manier verwerkt en zeker ook niet gedeeld met derden.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die ik gebruik

Ann Ages Gracefully gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Ann Ages Gracefully gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden.

Bij jouw eerste bezoek aan mijn website ben je al geïnformeerd over deze cookies en heb ik je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Daarnaast werk ik met enkele affiliate partners. Ik stuur hiervoor echter geen
persoonsgegevens van jou door. Er wordt enkel gebruik gemaakt van een cookie, maar de gegevens die hieruit voortvloeien kunnen niet terug worden herleid naar jouw
persoonsgegevens.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account.

Heb je vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar annagesgracefully@gmail.com.

Ann Ages Gracefully wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons