Opgemaakt #24

Opgemaakt oktober 2016

We naderen met rasse schreden het einde van het jaar. Ik laat je zien wat er allemaal door mij (en mijn dochter) is opgemaakt in de maand oktober. Je kunt kiezen voor het filmpje of als je dat niet leuk vind de foto’s.

Onder het filmpje vind je ze terug met linkjes naar de volledige reviews. Veel kijk plezier, laat gerust een reactie achter of een duimpje omhoog bij het You Tube filmpje.

Annette

De Moroccanoil conditioner vond ik niet fijn. Bleek te veel voor mijn haar het werd er slap en vettig van. De Kneipp douche foam in amandelbloesem vond ik ook niet fijn. De geur vind ik niet lekker. De shampoo van Schwarzkopf vond ik heerlijk.

Palmolive Secret Woodwick dontodent odolmed

Woodwick waxmelt in White tea & Jasmine heerlijke subtiele geur. De Secret is mijn favoriete deo. Zelfs in de meest penibele situatie houdt deze deo je droog en fris. Een handzeep van Palmolive (prima) en twee tandpasta’s in whitening beiden helemaal prima (gekocht bij de DM).

Ginzing Origins Dr. Pierre Ricaud The Body Shop Green Pharmacy

Isabelle maakte de body butter Mango op van The Body Shop. De Ginzing creme van Origins is een topper echt een aanrader. Ook de facial cleanser van Green Pharmacy was heel fijn. Deze zat vorig jaar in de Styletonebox zeker de moeite waard. De doucheolie van Dr. Pierre Ricaud heb ik ook al een paar keer gekocht. Heerlijke olie die je huid superzacht maakt en de geur is goddelijk.

Bvlgari Mon Jasmin Noir P2 lipstick

Tot slot een lipstick van de P2 helemaal opgesmeerd en een parfum van Bvlgari in de geur Mon Jasmin Noir heerlijk geurtje.

Laat je weten wat jouw favoriete product van de afgelopen maand was?

20 thoughts on “Opgemaakt #24

 1. De creme van origins en de facial cleanser klinken goed. Mijn favo deo is die van Lady speedstick. Toch een keer secret proberen. Mijn favoriete product afgelopen maand waren een body creme van Loving Blends en een scrub van Yves Rocher.

  Like

  • Ja Julie ik weet dat niet iedereen zin heeft om een filmpje te kijken dus ik doe het tegenwoordig zo plaatsen ๐Ÿ™‚ geuren beleeft iedereen anders inderdaad grappig maar gelukkig houden we niet allemaal van hetzelfde dan zou het maar saai worden.

   Like

 2. Die douchefoam van Kneipp vond ik zelf juist wel lekker haha, zo zie je maar weer hoe smaken soms verschillen. Wat knap trouwens dat je een lipstick hebt opgemaakt! Dat heb ik de laatste jaren nog niet gedaan.

  Like

 3. Goed geconsumeerd! Mij lukt het nog steeds niet. Altijd zijn mijn spullen weg… grrrr. En de rotzooi van de mannen kan ik achter hun kont op rapen. Ik ga er geen gedoe meer om maken. Hihihi
  Altijd fijn om te lezen hoe een ervaring was. Vaak nog belangrijker!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s