Reinigers

Dr. Pierre Ricaud Reiniging

Roze lijn & klei masker

Van Dr. Pierre Ricaud kreeg ik een heerlijke doos met reinigingsproducten toegestuurd. Het is zoveel dat ik heb besloten om het in twee artikelen te laten zien aan je omdat het anders wel een beetje veel en lang wordt.

Dr. Pierre Ricaud Reiniging

Ik ben al een tijdlang fan van Dr. Pierre Ricaud sinds ik 2 jaar terug kennis mocht maken met hun producten bestel ik er regelmatig. Het is helaas alleen online verkrijgbaar voor ons maar geef de producten zeker een kans. Ze zijn het waard. In het artikel van vandaag laat ik je de reinigingsproducten zien met de roze opdruk en een fijne peeling.

Lyrisch ben ik al heel lang over het micellair water, als je mijn opgemaakt video’s bekijkt en wellicht al eerdere reviews –klik hier– hebt gelezen weet je dat dit mijn absolute favoriet is en deze bestel ik dan ook regelmatig. Ik trof ook van deze heerlijkheid een fles aan in de doos maar ik zal hem verder niet bespreken want dat kun je via bovenstaande link al lezen.

Dr. Pierre Ricaud Micellair water

Derma Purete, de 2 in 1 reiniger voor de gevoelige huid. Deze 2 in 1 Reinigingsfluïde en Tonic garandeert een reiniging met respect voor de huid. De formule is onder dermatologische en ophtalmologische controle getest. De formule is eveneens getest door gevoelige huidtypes en bevat geen parfum.

De 2 in 1 Reinigingsfluïde en tonic wordt s’ochtends gebruikt om het gezicht schoon te maken en ’s avonds om de make-up te verwijderen.  Superhandig dat het in een pompje zit. Je kunt deze zo op je wastafel zetten, even pompen en go!  Je brengt wat product aan op een wattenschijfje of brengt het aan met je handen. Je kunt dit product ook op je ogen gebruiken en dat is wat mij betreft altijd een plus, neem ook je hals goed mee. Het is niet nodig om af te spoelen met water of een lotion te gebruiken. Je kan meteen je dag- of nachtcrème aanbrengen. Zelf vind ik het wel lekker om even met een plens water te eindigen.

Dan de topper uit de roze collectie wat mij betreft. De mousse. Echt! Deze MOET JE KOPEN. Hij ziet er niet alleen uit als slagroom hij voelt ook zo. Hmmm zo lekker. Deze mousse wordt gebruikt om de huid grondig te reinigen op een zachte aangename manier en met respect voor de huid. Deze mousse is ook geschikt voor personen met een gevoelige huid. De mousse is ook nog eens zeepvrij, je ‘zeept’ je gezicht hiermee in en dan afspoelen met water. Wat een heerlijkheid, deze ga ik zeker opnieuw aanschaffen. Liefde! Bij deze mousse moet je overigens wel  de ogen vermijden. Hij is nu trouwens in de aanbieding, 2 voor de prijs van 1 🙂

Tussen alle reinigers zat ook een tubetje met de klei peeling. Ook deze komt uit de Derma Purete lijn. Dit tubetjes staat inmiddels bij mij in de douche omdat ik dit soort maskers daar het makkelijkst te gebruiken vind (omdat je het onder de douche beter af kunt spoelen). Deze peeling is perfect om de huid te laten stralen en diep te reinigen met zachtheid. Deze verzorging respecteert het ecosysteem van de huid en zorgt ervoor dat zij haar oorspronkelijke harmonie hervindt.

  • Eliminatie van onzuiverheden
  • De glans van de teint wordt verlevendigd
  • 1 à 2 keer te gebruiken per week

Lekker product er zit een heel klein korreltje in dus vaker dan 2x per week is niet aan te raden dan haal je te veel van je goed huidcellen weg. Ik doe een kleine hoeveelheid op mijn hand en masseer hem lekker over mijn gezicht (vermijd je ogen). Na gebruik voelt mijn huid superzacht en zeker niet trekkerig aan.

Clay Facial Peeling Dr. Pierre Ricaud

Wat een fijne producten weer. Nieuwe topper voor mij is de ‘slagroom’. Neem zeker eens een kijkje op de site van Dr. Pierre Ricaud (familie van de Yves Rocher). Je vind er regelmatig mooie aanbiedingen zodat je niet de volle prijs voor de producten hoeft te betalen. Je moet er even op wachten (het komt uit Frankrijk) maar zoals ik al zei zeker het wachten waard.

Reinig jij je huid goed?

Annette

*Ik ontving deze producten ter review*

20 thoughts on “Reinigers

    • Ja het water is al een jaar of 2 mijn favoriet die werkt zo snel en goed, ik bestel hem vaak als hij 1+1 is 🙂 als hij makkelijker verkrijgbaar zou zijn zou ik deze altijd gebruiken, vind hem net nog wat beter dan de Garnier die bij mij op nr 2 staat.

      Like

  1. Pingback: Dr. Pierre Ricaud | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: Opgemaakt #32 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s