Opgemaakt

Empties Maart 2019

Hallo april – ik ben helemaal klaar voor het voorjaar wat jij? Wel eerst even ruimte maken en de opgemaakte producten van Maart de revue laten passeren. Je ziet in de video (of eronder de foto’s) wat er allemaal tijdens de maand maart opging. Ik voorzie de producten van een korte review en is er een blogpost dan vind je die bij de foto en kun je doorklikken. Wat ging er bij jou op deze maand?

Annette


Balea;Simple;The Ordinary;Lancaster;Wella; Dr. Pierre Ricaud

Lancaster water-to-foam -> Klik hier

Simple Eye make-up remover -> Klik hier

Dr. Pierre Ricaud Micellar water -> Klik hier

Marvis;La Roche-posay;Balance me; Essence; Etos; Exuviance; Sunday Riley

La Roche-Posay Hyalu B5 serum -> Klik hier

Bobbi Brown -> Klik hier

 

 

 

13 thoughts on “Opgemaakt

 1. Ik had altijd gezichtsverzorgings producten van La Roche, maar de laatste maanden ben ik door jou overgestapt naar Dr Pierre Richaud. Heerlijke producten! Ik heb nog geen favoriet, probeer ze om de beurt allemaal uit 😜 De douche-olie ga ik ook eens bestellen, goede tip 👍

  Geliked door 1 persoon

 2. Dat haar masker vond ik de 1e x ook niet boeiend maar toen ik m wat langer in liet trekken ( hooguit 10 min) werd mijn haar wel lekker zacht en viel heel goed. Maar die van Garnier vind ik ook heel goed en goedkoper 😁

  Geliked door 1 persoon

  • Ik haal meestal 1 van deze en dan een paar andere ook, ik houd wel van afwisseling in tandpasta en ook daar zijn altijd wel nieuwe varianten te koop, het zijn net mascara’s haha

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s