Favorieten 2017

Nieuwjaar en favorieten 2017

Ik kan natuurlijk op deze nieuwjaarsdag niet achterblijven met mijn favorieten over 2017. Welke producten vond ik zelf heel bijzonder? Maar eerst natuurlijk allemaal een heel fijn, be-you-tiful maar bovenal gezond 2018 gewenst.

Als ik zo eens terug scrol langs al mijn geplaatste artikelen is het bijna niet te geloven hoeveel fijns daar tussen zat. Ik wil het natuurlijk niet een heel lang artikel maken want ik weet niet hoeveel  van jullie met hoofdpijn achter je scherm zitten? 🙂

Zelf heb ik helemaal niets met oud & nieuw dus ik was gewoon lekker thuis en probeerde Skoet een beetje gerust te stellen wat natuurlijk niet lukte maar gelukkig was het hier in de straat niet al te gek met vuurwerk.

Ok mijn overzichtje dus, hier komen ze:

Favoriete concealer, dat was toch echt die uit de Lumiexpert lijn van Dr. Pierre Ricaud. Ik heb hem net leeggeknepen maar een heerlijke concealer. Klik hier voor de review

Luminexpert oogverzorging

Op het gebied van gezichtsverzorging heb ik wel een paar favorieten hoor. Bijvoorbeeld de Hydrophase van La Roche-Posay, de Age Focus van Douglas en de Vichy 89

Douglas Age Focus

Mijn beste aankoop qua kleding waren mijn sloffen hahaha niet goedkoop deze Mahabis sloffen maar ik draag ze met heel veel plezier en ze sluiten echt perfect aan. Zeer goede koop. Klik hier voor het artikel.

Mahabis sloffen (11)

Einde van de zomer stond ik met een pagina in de Margriet. Zo trots als een pauw was ik en ben ik. Je kunt het hier nog even terug lezen.

Interview Margriet Annette Guitoneau

Ik las 47 boeken in 2017 wow wat een hoop he?! Daar zaten echt heerlijke boeken tussen. Vooral die van Linda Jansma – Uitverkoren  en Schaduwkinderen – dit wordt een serie van 3 dus ik kan niet wachten op het laatste deel.

Voor reinigers ga ik voor de Melt away van Pur en voor de Double Cleanse van mijn blog-heldin Caroline Hirons. Beide zalige producten. De double cleanse is al een poos op maar de Pur gebruik ik nog dagelijks. Ik ben ongeveer halverwege de fles dus die is lekker zuinig ook.

Pur melt away

Op make-up gebied ga ik voor de oogpotloden van Lottie London zoooo blij mee. Blijven de hele dag zitten als een huis en vooral de donkerbruine gebruik ik meerdere keren in de week.

Tot slot zet ik graag nog even de Flawless Finish in de spotlight. Top product om je vervelende gezichtshaar weg te halen. Vond ik de Niacimide van The Ordinary top en maakte ik kennis met de shampoos van O’right.

Flawless Finish

Wat een heerlijkheid allemaal. Ik hoop jullie ook in 2018 weer leuke, bruikbare en nieuwe producten te kunnen laten zien. Ik wil alle bedrijven en PR-bureau’s die de moeite namen om mij iets toe te sturen of waar ik een leuke samenwerking mee had bedanken, zo wordt bloggen niet alleen leuker maar ook een stukje betaalbaarder haha. Ik heb zin in 2018, jullie?

Annette

16 thoughts on “Favorieten 2017

  1. Happy New Year! En wat leuk om je favorieten te lezen. Nu ik dit zo zie, zie ik gelijk dat ik volgens mij al je artikelen heb gelezen! 🙂 Op naar een nieuw jaar, Annette. Met heel veel leuke artikelen, maar dat zit in jouw geval meer dan goed. Dit gezegd hebbende ga ik nu naar bed. Opoe trekt die korte nachtjes steeds minder goed.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s