In de Margriet

In de Margriet

Als jullie me op mijn andere sociale kanalen volgen zoals Instagram, Facebook of Twitter dan heb je het vast al gezien maar deze week heb ik gewoon een hele pagina in de Margriet. Ik vertel je vandaag hoe dit tot stand is gekomen.

Margriet Ann Ages Gracefully
Een aantal maanden geleden ontving ik een mailtje of ik interesse had in een interview voor de Margriet. Ze waren op zoek naar 40+ dames die regelmatig vlogs opnamen. Een beetje verbaasd dat ze bij mij uitkwamen maar wel direct super enthousiast natuurlijk. Ik heb terug gemaild dat ik daar zeker wel oren naar had.

Margriet interview Annette Guitoneau
Zo geschiedde, er werd een afspraak gemaakt voor een telefonisch interview. Ik had van te voren gevraagd of ze me de vragen die ze ging stellen wilde mailen zodat ik er goed over na kon denken en hopelijk een beetje goed uit de verf zou komen. Ik vond het allemaal trouwens echt heel spannend en was er nogal giechelig van de hele tijd (alsof ik een geheimpje had).

Interview Margriet Annette Guitoneau
Het telefonisch interview was leuk en ik ratelde er lekker op los (werd regelmatig gemaand wat rustiger te praten want de dame kon het allemaal niet bijbenen qua notities) 🙂 . Aan het einde van het interview vroeg ik wie er nog meer geïnterviewd zouden worden en dat bleken toch wel hele ‘grote’ dames te zijn.

Interview Margriet Annette Guitoneau
Eigenlijk heb ik het lang stil gehouden dat ik dit interview had gegeven omdat ik toch nog steeds een beetje in mijn achterhoofd hield dat ik met mijn kleine hobby-blog wellicht de drukpers niet zou halen. Ik dacht als ze genoeg materiaal hebben dan skippen ze mij misschien wel maar na een paar weken kreeg ik het artikel onder ogen en kon ik nog wat input geven (en dubbelchecken of mijn naam wel goed geschreven zou worden). Ik ging er steeds meer in geloven.

Margriet interview Annette Guitoneau
Weer een paar weken later werd er om foto’s gevraagd. Dat werd nog even een dingetje omdat ik mijn foto’s altijd verklein voor mijn blog en dan de originele weg doe (neemt een zee van ruimte in beslag). De foto’s hadden dus een te klein pixel-formaat. Gelukkig bracht mijn Iphone uitkomst waar ik ook nog een aantal foto’s op had staan die ze dus wel konden gebruiken.

Margriet interview Annette Guitoneau
De proefpagina kwam mijn kant op en ik kon het nog steeds nauwelijks geloven. Afgelopen donderdag toen ik uit mijn werk kwam lag hij dus op de deurmat. Gelijk de pagina opgezocht en ja hoor gewoon een hele pagina over me, myself and I. Ik moest er bijna van huilen zo trots was ik. Ik vind het een ongelooflijke eer en ga deze week overal waar ik een tijdschriftschap zie met de Margriet mezelf even bekijken hahaha.

Lezen jullie weleens de Margriet?
Annette

38 thoughts on “In de Margriet

 1. Wat leuk nieuws heb je vandaag,zo een grote eer dat je in de margriet staat. Je staat nu echt op een grote wolk, geniet er maar van het is je gegund. Zo nu een margriet gaan haen want ik wil het artikel wel graag lezen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ja, super! Ik heb de Margriet direct gekocht en heel tof dat je erin staat! Daar mag je zeker apetrots op zijn, zeker ook omdat een heel grote blogger/vlogger erbij staat. Geniet er van, je hebt het zeker verdiend!
  De Margriet koop ik eigenlijk nooit meer, maar ik moet zeggen dat ik veel bladen niet meer koop. Ik gun mij gewoon de tijd niet voor om lekker te bladeren/lezen. Wel grappig, het model wat heel vaak in de Margriet en Libelle poseert (Helena) is een kennisje van mij en (ex) vriendin van de drummer van de band waar Jeroen in speelde. (kleine wereld) en nu ken ik jou en sta jij er ook in, te leuk!

  Geliked door 1 persoon

 3. Super gaaf en terecht toch ook :). Ik stond een paar jaar geleden in de Margriet ( ging over de ziekte van mijn man en kinderen) en zelfs nu krijg ik af en toe nog bericht of appjes van ‘ik heb je in een oude Margriet zien staan’. Geniet er maar mooi van, het is je van harte gegund!

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat gaaf! Ik ga vandaag even kijken in de bieb! Leuk ook dat ze een keer niet alleen huge bloggers hebben gedaan die iedereen al kent. Persoonlijk vind ik het leuker om juist de mensen te zien die njet bij half Nederland bekend zijn:)

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik lees de Margriet niet, maar heb hem toch even gehaald. Zo leuk dat je er instaat, dat heb je echt verdiend!

  Die Caroline Hirons die je in het artikel noemt kende ik niet, maar staat nu op mijn lijstje van must read blogs. Bedankt voor de tip!

  Geliked door 1 persoon

 6. Ah wauw, wat ontzettend leuk!!! Ik heb jaren geleden eens met ons huis in de interieurrubriek van de Yes gestaan. Jaja, toen ik nog een Pip studio huis had, en de Yes dus nog bestond. Méga trots was ik! Trouwens super herkenbaar wat je schrijf over die foto’s van een te klein formaat. Ik verklein ze dus ook altijd voor de blog en ben dus meerdere keren leuke kansen mis gelopen. Nu maak ik gelukkig gebruik van google drive en sla ik ze dus op in 2 formaten, alhoewel dat best wel een beetje een gedoe is! Super gefeliciteerd met deze leuke vermelding!

  Geliked door 1 persoon

 7. Pingback: Favorieten 2017 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s