Weekoverzicht

Weekoverzicht #203

Ik ging deze week naar de fysio want de rug werd er helaas niet beter op, boekte ik mijn volgende trip (oh yeah!) en werkte ik uiteraard ‘gewoon’. Ik neem je mee langs mijn week.

Gewerkt

Het werk was weer als vanouds. Nog steeds driftig op zoek naar extra personeel en het wil nog steeds niet lukken. Wel is er een vluchteling uit de Ukraine gestart mazzeltje en hopen dat hij voorlopig even blijft. Er zijn wat dingen gaande op het werk die me helemaal niet lekker zitten maar dat horen jullie nog wel. Ik kan er niets over zeggen op dit moment maar deed me wel besluiten om nog maar een vakantie te boeken 😊.

Gegeten

Ook deze week hadden we een Hello Fresh box. Biefstukpuntjes met noodels, broodjes hamburger (altijd lekker 😉) en kipfajita’s met toritilla’s. Ik had ook nog een quiche liggen dus die heb ik ook nog gegeten en op vrijdag lekker frietjes gehaald bij de snackbar.

Rugpijn

Die rug werd er helaas niet beter op dus toch maar naar de fysiotherapeut geweest. Op maandagavond kon ik de eerste keer terecht en donderdag ben ik nog een keer geweest. Ze heeft me goed gevouwen, gemasseerd, gekneed, geschud en geknepen hahaha. Op het moment dat ik naar buiten liep voelde ik me goed maar kort daarna kwam de hoofdpijn en was ik voor mijn gevoel bont en blauw. Overdag gaat het echt wel goed maar slapen is echt een drama nog steeds en dan heb ik het meest last (toch maar een ander matras overwegen?) Komende woensdag nog 1x dan hoop ik er toch echt wel vanaf te zijn.

Vakantie

Ik heb nog een hele rits aan vakantiedagen omdat ik natuurlijk toen ik in dienst kwam eigenlijk niets heb opgenomen. Ik besloot deze week dus nog maar eens rond te kijken en mijn oog is op Lefkas gevallen. Nog nooit geweest en ligt aan ‘de andere kant’ van Griekenland (aan de kant van Italië zeg maar) dus lekker geboekt en in September dus nog even heerlijk naar mijn geliefde Griekenland. Zin in, en het geeft je weer even wat om naar uit te kijken.

Outfits

Op maandag zette ik de bloemetjes buiten 😊 deze broek is van de Primark en zit heel lekker. Dinsdag had ik een Nikkie shirt aan in oud-roze en toevallig had mijn collega een shirt in dezelfde kleur aan. Te grappig! Woensdag was ik thuis droeg ik mijn nieuwe cowboylaarzen met jeans en de zijden blouse van Zara, maar ik had het al snel veel te heet dus blouse en laarzen gingen weer uit haha. Donderdag een glittershirt met rood vestje van Norah. Ik kocht ook nog een superleuke jumpsuit bij de Action. Ik had hem al eerder in mijn handen gehad en toen niet meegenomen maar dit weekend besloot ik hem toch te kopen. Ik bedoel 7,95 daar kun je geen bult aan vallen toch? Hij zit heerlijk en kan straks mooi mee op vakantie.

Weekend

Ik deed niet veel dit weekend, geen zin door de zeurende rug. Dus het huishouden gedaan, wat spullen op Vinted gezet maar wel even naar de markt natuurlijk. Ik kocht bloemen en deze week ook weer een pond kaas en een pond drop, nom nom.

Ik heb de video opgenomen voor de beautybox. Die gaf me weer de nodige hoofdbrekens want het programma dat ik altijd gebruik gaf nu weer geen mogelijkheid voor een titel toe te voegen. Zucht, hoop gezoek, gevloek verder en toen maar opgegeven. Hij staat dus woensdag klaar zonder ‘title card’ getver waarom moeten die updates toch altijd? Laat mij gewoon als ik iets onder de knie heb gewoon lekker mijn ding doen. Verder heerlijk beetje buiten gezeten en lekker zitten lezen.

Hoe was jullie week?

Annette

16 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Ja heb hetzelfde met websites van bedrijven die ook vaak veranderen (en dan niet in het voordeel van de klant). Hoop dat je inmiddels van je rugpijn afbent. Kleurrijke week qua kleding en erg leuk die jumpsuit wellicht iets voor woensdag en donderdag 30+. Heerlijk vooruitzicht vakantie in september! Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Misschien heb je er iets aan maar ik had 1 1/2 jaar geleden ontzettende rugpijn kwam ook voort uit mijn heupluxatie waardoor ik “vreemd” en uit balans ging lopen. Na 12! fysiobehandelingen bij verschillende fysio’s was ik 0 verder en ben ik op advies van iemand naar een chiropractor gegaan. Na 2 behandelingen was het over en heb ik er bijna nooit meer last van althans niet in die mate dat ik naar een therapeut moet. Qua vergoeding moet je je zorgverzekering even checken. Ik ging naar deze: https://www.chiropractiedenbosch.nl/ Sterkte!

  Geliked door 1 persoon

 3. Aantal keren flink last gehad van spit. Ik kon sokken niet aandoen, zijwaarts draaien kon ook niet. Na een week ( toen ik de eerste keer spit kreeg was ik 21 en was het na 2 dagen over ) is het over.
  Leuk en aardig maarrr je doet al jarenlang ontzettend geheimzinnig over je lievelings drop! Altijd maar een foto van t dropzakje. Wat is t??Manneke Pis?? Of wat??

  Knuffel van mij, Claudy.

  Geliked door 1 persoon

 4. Die jumpsuit is echt heel leuk! Zou zoiets mij ook staan? Sterkte met je rug, weet je dat het ook ermee te maken kan hebben dat je nu gedoe op je werk hebt? Ofwel stress helpt ook niet mee. Heerlijk naar Griekenland, wij hebben toen daar ook zo een leuke vakantie gehad. Hadden wel mazzel met het appartement toen, wij hadden uitzicht op zee. Er waren mensen die onder de begane grond sliepen dus die keken uit op de tegels van het zwembad. Hadden totaal geen uitzicht. Leuk dat je nu een andere regio kiest, dan is er weer veel nieuws te ontdekken!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s