Pixi

Pixi Double Cleanse by Caroline Hirons

Mijn favoriete blogster van buiten de grenzen is met stip Caroline Hirons. Wat een lekker wijf (excuse my French) is dat toch. Recht door zee en in mijn ogen heel oprecht. Ik geloof (bijna) alles wat deze vrouw zegt haha.

Toen zij dan ook aankondigde op haar blog dat ze in samenwerking met Pixi een cleanser uit zou brengen ging deze rechtstreeks op mijn dit-moet-ik-kopen-in-Londen lijstje. En zo geschiedde. In mijn Londen shoplog (klik hier) heb je hem al voorbij zien komen en mijn andere Pixi aankoop de glow tonic (klik hier) is reeds gereviewd.

Nu dus de double Cleanse. 2 producten in 1 pot om een volledige reiniging te kunnen doen. Ik deed sowieso altijd al aan dubbele reiniging (eerst micellair water dan een reiniger) nu dus twee in de test.

Pixi Double Cleanse

Hij reinigt overigens ook met gemak waterproof make-up (gebruik ik zelf niet) dus dames die dit gebruiken let even op:) 🙂 . Stap 1 is de solide reinigingsolie.

De solide olie is een prachtige mix van het verzorgende vitamine E, het voedende camellia-olie en het omega-rijke teunisbloemolie, die de huid heelt en hydrateert. Dankzij deze eerste stap wordt vuil aan het oppervlak van de huid afgebroken en opgelost, de effecten van (lucht)vervuiling geneutraliseerd en resten van make-up en zonnebrand effectief verwijderd.

Pixi Double cleanse

Je neemt de hoeveelheid van een erwt (ik doe altijd borrelnoot, vind ik lekkerder!) en inmasseren op je snuit,de balm transformeert gelijk in een olie, huppakee lekker je ogen meenemen en masseren maar. Met een washand (of andere vochtige doek) afnemen en stap 1 is klaar.

De tweede stap, de luxueuze crème, reinigt de huid op zachte wijze verder en verzorgt deze; ook wordt de gezichtshuid voorbereid op de volgende stappen van de reinigingsroutine. Ook de crème bestaat uit waardevolle natuurlijke ingrediënten: vitamine C beschermt en stimuleert de collageen-aanmaak; peptiden ontspannen lijntjes en fijne rimpels en vullen deze op; het aminozuur arginine verbetert de celdeling en de algehele elasticiteit van de huid.

Pixi Double Cleanse

Hiervan wordt aangeraden een hoeveelheid ter grootte van een muntstuk te nemen (beetje vaag, neem je een stuiver, euro of 2 euromunt haha) Ik dus een lekkere klodder. Ook weer lekker inmasseren ook met deze neem ik gerust mijn ogen weer mee. Washand erover en klaar ben je.

Ik word heel blij van deze pot. Niet goedkoop (in NL kun je dit bij Babassu kopen voor EUR 31,-) ik betaalde meen ik 24 pond maar hij gaat zeker schoon op. Ook zal ik hem gerust bij een volgend bezoek aan Londen (of Engeland in het algemeen – ik kijk niet zo nauw) nog eens meenemen.

Pixi Double Cleanse

Met de olie doe ik wel langer dan met de crème kant omdat je van stap 2 gewoon wat meer gebruikt per keer. Geen probleem wat mij betreft. Zalig product en leuk om uit Engeland mee te nemen als je daar bent en net als ik gek bent op dit soort producten.

Annette

20 thoughts on “Pixi

  1. Pingback: Opgemaakt #34 | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Favorieten 2017 | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Clinique | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s