Lottie London

Lottie London producten

Soms loop je tegen een merk aan dat je denkt, hoe kan het dat niet meer mensen hier over schrijven? Ik heb er weer 1 in de categorie Dit-Moet-Je-Kopen. Sorry dames, ik weet het maar ja, als ik het niet deel zou het ook niet eerlijk zijn of wel? 🙂

Lottie London

Via YouTube volg ik een Amerikaanse dame Casey Holmes en zij gebruikte deze producten in een first impressions video. Wat een pigment en wat een langdurige houdbaarheid. Ik ben dus (nadat zij deze producten in meerdere video’s liet terugkomen) op zoek gegaan of ik ze ook bij ons kon bestellen.

Lottie Londen was niet in Nederland te koop, jammer de pammer maar wel bij mijn favoriete buren de Engelsen. Dus ik heb daar bij Asos en bij LookFantastic de producten besteld (ja, bij 2 verschillende want de producten waren steeds uitverkocht). Je hebt ze dan snel in huis.

Lottie London Insta filter pore eraser stick

Nu kun je de producten ook bij het Kruidvat kopen, Hieperdepiep wel alleen online en dan afhalen in de winkel maar wat fijn dat ze nu ook in Nederland te koop zijn.

Ik kocht de AM to PM eyepencil, een eyeliner en een Pore eraser stick (in mijn unboxing van de producten –klik hier– roep ik een concealer maar dat is het dus niet). Het oogpotlood kost EUR 4,95 de eyeliner EUR 6,95 en de Pore stick EUR 8,45. Bij het Kruidvat kocht ik naderhand nog de foundation EUR 6,99 en het oogpotlood in donkerbruin EUR 4,99.

Lottie London pencils

Laten we starten met de Pore stick. Handig en makkelijk in gebruik voordat ik mijn foundation aanbreng haal ik deze stick met een paar streken over het gebied rond mijn neus en wangen (daar waar ik de grootste poriën ervaar) hij werkt ook tegen ‘glim’ dus je zou hem ook op je T-zone kunnen aanbrengen. Mijn poriën zijn inderdaad daarna minder zichtbaar en ik krijg er geen irritaties of pukkeltjes van. Fijn product.

De eyeliner is er 1 in de categorie viltstift -zo typeer ik ze altijd maar- en brengt makkelijk aan. Zoals ik al zei intens gepigmenteerd en eenmaal aangebracht zit hij als een huis. Diepzwart en blijt de hele dag goed zitten. Met een oogremover haal je deze s’avonds weer makkelijk weg.

Het kohlpencil is de topper O-M-G wat zit die goed zeg. Zo erg zelfs dat ik na een dag dragen Let op ik breng het om 06:30 aan en om 21:30 zit het nog intens zwart op mijn waterlijn moeite heb met weghalen. Dat is het enige nadeel van deze. Omdat hij zo goed blijft zitten moet ik meer moeite doen om mijn ogen schoon te krijgen in de avond. Ik haal hem van de waterlijn met een wattenstaafje (nog nooit meegemaakt dat er s’avonds nog wat op zat). Daarna een oogmake-up remover en dan nog lijkt het of je oogpotlood op hebt hahaha.

Op de foto het oogpotlood zoals het aan het einde van mijn werkdag nog op mijn waterlijn zit!

Als je op zoek ben naar intens zwarte oogproducten dan vind ik dat je deze niet kunt negeren. Oftewel, deze moet je geprobeerd hebben. Toppers van de bovenste plank en ik heb nog nooit zo’n goede houdbaarheid meegemaakt. Er zijn goede kohlpotloden op de markt maar deze slaat alles. Trust me! Ik heb hem nu dus ook in Mocha ofwel donkerbruin gekocht en die is wellicht nog wel mooier als de zwarte omdat het net wat minder ‘hard’ oogt.

Tot slot de foundation, inmiddels mijn dagelijkse favoriet. Brengt mooi aan en ook deze blijft de hele dag goed zit. Hij is op waterbasis en heeft ook nog eens een beetje vitamine C (welk product heeft dat niet tegenwoordig) heerlijke producten en een merk om zeker te proberen.

Lijkt het je wat? En had jij wel eens van Lottie London gehoord?

Annette

23 thoughts on “Lottie London

  1. Dat kohl potlood wil ik ook hebben. Toevallig schreef ik vandaag over lenzen en make-up, en volgens de regels mag je absoluut geen kohl of dergelijke gebruiken bij lenzen. Maar als ik het zo lees kan het weinig kwaad als ie zo goed blijft zitten. 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik heb het kohlpotlood een paar weken geleden gekocht naar aanleiding van één van je posts. In Mocha. Bijna niet gebruikt, dus nu moet ie met stip naar voren geschoven worden! Ik zie geen draaisysteempje of puntenslijpertje aan de achterkant. Kan ik hem gewoon slijpen?

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Favorieten 2017 | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s