Mahabis

Op je sloffen – Mahabis

Ik loop nooit blootsvoets, kan ik niet, familiekwaaltje. Op het moment dat ik op blote voeten loop voel ik me instabiel en ben bang om te vallen en daardoor ga je juist ‘raar’ lopen waardoor het val gevaar alleen maar groter wordt natuurlijk. Wij (bij ons in de familie – moeders kant) hebben we gevoelige voeten en is blootsvoets lopen dus iets wat ik nooit doe. Zelfs teenslippers zijn al een uitdaging maar dat lukt vaak wel.

Mahabis

Ook heb ik altijd koude voeten dus een paar sloffen is onontbeerlijk voor mij. Jaren terug heb ik paar Uggs aangeschaft en die draag ik al jaren in het najaar en winter in huis. Ja, alleen binnen want daar ga ik dus echt niet mee buiten lopen want charmant is anders. Ik gebruik ze dus echt als sloffen en heb er heerlijk warme voetjes in.

Mahabis

Maar nu we dik in het voorjaar zitten zweet ik de pan uit in die Uggs dus op zoek naar zomersloffen die toch warm zitten maar niet bloedheet zeg maar 🙂 . Al een tijd werd ik getriggerd door een ‘voorgesteld bericht’ op Facebook van de Mahabis sloffen en dus nam ik een kijkje op de site. Gelijk verkocht maar ik stelde (met name door de prijs) een bestelling nog even uit. Maar het bleef knagen en uiteindelijk besloot ik toch een paar te bestellen. Ik doe er tenslotte jaren mee en als je dan de prijs EUR 83,- bekijkt is het een hoop geld maar het ook wel waard.

Wat krijg je voor die prijs? Een paar sloffen (ik ging dus voor de summer uitvoering) en een paar zooltjes in een kleur naar keuze – ik ging voor zonnig geel – verzending is gratis (je krijgt 10% korting op je eerste bestelling vandaar de prijs van EUR 83,-). Al met een dag of 4 waren de sloffen in huis en was ik rete-nieuwsgierig natuurlijk of ze fijn zouden zitten.

Dat doen ze, ik kan natuurlijk roepen dat ze lopen als pantoffeltjes 🙂 hahaha maar het is echt waar. Ze sluiten ook heel mooi aan door de foam hielinzet die ervoor zorgt dat je niet slipt en dat de slof perfect om je voet sluit. Echt heel erg mooi. Je kunt ze dus zo dragen (zonder zool) of als je bijvoorbeeld even de tuin in loopt of de kliko moet buiten zetten (tsja voorbeeldje) de zooltjes eronder doen. Dat gaat heel erg makkelijk door de drukknoop aan de achterkant.

Ik heb de zooltjes gewoon eronder gedaan en draag ze dus met het gezellige gele zooltje. Zo hoop ik ze gewoon lang mooi te houden. Zoals ik al aangaf zijn ze super comfortabel en blijven mijn voeten warm en droog maar met warm weer ‘zweet ik er niet uit’ prima slipper dus. Ze zijn er ook in een winteruitvoering die is zo te zien van vilt dus als mijn Uggs toch eens ingeruild worden haal ik ook een mooi winterpaar.

Draag jij pantoffels in huis?

Annette

17 thoughts on “Mahabis

  1. Lijken mij heel fijn zitten! Ik loop altijd op sokken, ik kan er ook niet tegen om op blote voeten te lopen, vind dat onprettig om de een of andere reden. (ik kan er bv. ook niet tegen als ik korreltjes onder mijn voeten voel…bv van de kattenbak)

    Geliked door 1 persoon

    • Ik vond de pijs ook best hoog maar ben blij dat ik het toch gedaan heb. Ik verwacht wel dat ik er jaren mee vooruit kan dus dan is het prima te doen. Het is niet zo dat je ze na een seizoen de prullenbak in kan gooien dus de komende jaren fijn aan de voetjes 🙂

      Like

  2. Pingback: Favorieten 2017 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s