The Ordinary

Niacimide 10% + Zinc 1%

In mijn laatste opgemaakt video (klik hier) kon je mij al redelijk lyrisch horen over de moisturizer van The Ordinary. Dit product had ik uit de Look Fantastic Beautybox en ik vond het zo’n fijn merk dat ik nog 2 producten bestelde.

The ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Echt! Dit-moet-je-kopen Ik zeg het niet snel maar deze producten en dit merk, wow wat goed zeg en wat enorm goedkoop ook. Helaas niet in Nederland verkrijgbaar maar je kunt het makkelijk online bestellen in de UK (bijvoorbeeld bij Asos) en dan heb je het razendsnel in huis (binnen een paar dagen). Dit artikel gaat over de Niacimide.

Niacimide is aantoonbaar (waar krijg je die garantie tegenwoordig en al helemaal niet in beauty producten) in het minder zichtbaar maken van poriën en fijne lijntjes (het werkt heel goed in het tegengaan van talg productie dat bijvoorbeeld ook pukkels kan veroorzaken).  Ik betaalde ongeveer (omgerekend) 6 euro voor dit flesje met pipet. Gaat maanden mee want een paar druppels per dag is genoeg.

Niacimide (3)

Ik gebruik dit product in de ochtend. Je kunt het product zowel in de ochtend als in de avond gebruiken maar omdat ik de heftige Vitamine C ook gebruik (review volgt) wordt afgeraden om deze tegelijkertijd te gebruiken. Goed om te weten dus! Meer informatie over het hoe en waarom kun je op hun site lezen www.theordinary.com (in het Engels als je daar moeite mee hebt laat me even weten dan help ik je).

Niacimide (4)

Ondanks dat Niacimide dus goed is voor (of beter gezegd tegen) talg geven ze aan dat het geen middel is om puistjes te lijf te gaan daar hebben ze wel andere goede producten ook voor. Wel kun je dit veilig gebruiken naast producten die je gebruikt voor Acne.

Je gebruikt dit product na het reinigen als eerste stap. Hierna breng je dus je serum en dag- en of nachtverzorging aan.

Lekker weinig ingrediënten:

Aqua (Water), Niacinamide, Pentylene Glycol, Zinc PCA, Tamarindus Indica Seed Gum, Xanthan Gum, Isoceteth-20, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

En! Dit bedrijf test op mensen en niet op dieren 🙂 hieperdepiep. Mijn huid ziet er echt goed uit en ik vond dat al na een paar dagen gebruik (in combi met de vitamine C overigens, echt de Bomb dit). Ik ben behoorlijk lyrisch echt nogmaals: Je-moet-dit-kopen. Ik ben heel benieuwd of ik na een paar maanden gebruik mijn neus-lipplooi (heet dat ding zo?) minder diep kan krijgen.

Niacimide (5)

Ik laat het je weten maar heel fijn product dit. Ze kunnen overigens zo ‘goedkoop’ zijn doordat zij niet doen aan dure marketing, dure ‘fancy’ verpakkingen. Zij geven aan dat bijvoorbeeld de Niacimide minder dan 10 dollar per kilo kost en dat ze het product in deze vorm kunnen maken voor ongeveer 0,50 per flesje. Dan volgen wel kosten voor testen (op mensen = duurder dan op dieren) zorgen dat het in de winkels komt, versturen etc. Ik betaal EUR 6,- dus voor hun winst genoeg. Ik vind dat eerlijk en oprecht en daar houd ik van. Ze konden ook 60 euro vragen en dan zou het ook betaald worden doen ze niet dus kudos voor dit bedrijf. Ze noemen zichzelf integer en ik geloof ze.

The Ordinary takes pride in honesty, fights innovation stagnancy in the industry and indirectly celebrates the depth of innovation our brands, Hylamide and NIOD, continue to bring to the category.

Annette

n.b. Heel veel producten zijn op het moment out-of-stock door de grote vlucht die de producten nemen. Zet jezelf op de mailinglijst en je krijgt bericht als het product weer verkrijgbaar is. Wel balen! 🙂

31 thoughts on “The Ordinary

 1. Ga deze zeker bestellen gebruik nu een tijdje de serum foundation van the ordinary en die is echt super gebruikte altijd Chanel etc nou voor mij geen dure foundation meer 😍
  Nog een hele fijne dag😘

  Geliked door 1 persoon

 2. Fijne review!

  Asos heeft op dit moment de Vitamine C suspensie weer op voorraad, dus ik heb er meteen 2 besteld weer. En ik heb ook meteen maar deze Niacimide besteld. Inmiddels heb ik de retinoid 2%, rosehip oil en Vitamine C geprobeerd en ben zeer de tevreden met de producten. Mijn huid ziet er echt mooi uit, dus dit smaakt naar meer.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: The Ordinary | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Opgemaakt #34 | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: The Ordinary | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Favorieten 2017 | Ann Ages Gracefully

 8. Pingback: The Ordinary | Ann Ages Gracefully

 9. Pingback: Sans Soucis | Ann Ages Gracefully

 10. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 11. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

 12. Pingback: Alpha-H | Ann Ages Gracefully

 13. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 14. Pingback: Revolution | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s