Bloghop

Bloghop

Vandaag geen Sample Saturday zoals je gewend bent op zaterdag maar wel een hele leuke winaktie zo vlak voor het jaar einde.

Bloghop

Waarom geen Sample Saturday? Ik werd gevraagd of ik mee wilde doen aan een zogeheten Bloghop. Hiermee kom je met allemaal blogs in aanraking die je wellicht nog niet eerder hebt bezocht en wie weet zitten er hele leuke voor je bij. En!!!!! je kunt bij elke blog dus meedoen met een leuke winaktie.

Hoe het werkt?

Als het goed is ben je op mijn blog terecht gekomen via zosammieenzo

En ik stuur je zo weer door naar de volgende blog, als je ze allemaal langs klikt kun je meedoen aan 31 winakties en heb je dus ook nieuwe blogs ontdekt die je hopelijk vaker wilt bezoeken.

Bloghop

Wat kun je bij mij winnen?

Ik heb een mooi pakket voor je samengesteld van allemaal nieuwe en dus nog gesealde producten! Wat zit er allemaal in de beautybox die ik ga weggeven? Een heerlijk winterse douchegel, een tube handcrรจme (deze komt uit de UK beautybox die ik hier unbox) en een waarde heeft van ruim EUR 15,-. Ook doe ik er wat samples bij (om te compenseren dat er geen sample artikel is vandaag) twee lakjes van Dr. Pierre Ricaud en een tube selftanner van St. Tropez.

Bloghop

Wat moet je doen?

Ik maak over een week de winnaar bekend via Facebook. Handig dus als je mijn pagina een like geeft zodat je het bericht in je tijdlijn ziet verschijnen. ย dat kan hier (link) je moet dan binnen 3 dagen reageren met je adresgegevens, hoor ik niets van je? Dan kies ik een andere winnaar!

Ook wil ik graag dat je je abonneert op mijn Youtube kanaal (klik hier)

Laat hieronder in de reacties weten dat je mee doet en ik stop je naam in de hoge hoed.

Nu stuur ik je door naar Beautyjuf veel plezier met de bloghop en uiteraard volgende week zaterdag weer gewoon een sample review!

Ga jij wat blogs bezoeken?

Annette

56 thoughts on “Bloghop

 1. Ik ben bij Sonja ingestapt en kom nu jou tegen! Onderweg heb ik wat onbekenden ontmoet met allemaal verschillende inhoud. Wat een geweldig idee, dus ik doe graag mee! Fijne jaarwisseling!

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuk een bloghop, ik ga zo verder “hoppen” en nieuwe blogs ontdekken.
  Annette wat heb je een mooi pakket samengesteld, ik wil wel een gokje wagen. Ik ben lid van je youtube, maar heb helaas geen facebook.
  Groetjes Wendy.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat leuk om jou te leren kennen, ga staks nog wat blogjes lezen, ook die filmpjes met de unboxingen van de kalenders ๐Ÿ™‚ ik loot graag mee voor deze leuke prijs, en eigenlijk niet voor mezelf maar voor mijn hard studerende dochter Annette. Lijkt me zo leuk als ik haar kan verrassen met dit mooie pakketje

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik volg je al een tijdje , ook via you tube, maar heb helaas geen face book.
  Ik zat gister naar je video te kijken en dacht al wat is degene die deze handcreme krijgt een bof kont haha, wat leuk dat deze nu via een win actie langs komt.
  Ik hoop dus dat ik ook zonder FB mee kan doen

  Geliked door 1 persoon

 5. Wel.leuk dat je steeds nieuwe bloggers leert kennen! Ik lees ze graag en bijna iedere dag! En dat er nu een bloghop is dat is natuurlijk helemaal leuk! Ik doe graag mee met jouw leuke actie๐Ÿ˜„Een hele fijne jaarwisseling en een goed gezond 2018 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s