La Roche-Posay Hydraphase

La Roche-Posay Hydraphase Intens Rijk

Het koude weer in combinatie met lekker de kachel aan doet vaak niet veel goeds voor je huid 🙂 . Ik kreeg een fijne crème om te testen toegestuurd van La Roche-Posay die de huid lekker verzorgt in deze koude maanden.

Hydraphase Intens rijke creme La Roche-Posay

Al eerder mocht ik een product van La Roche-Posay testen namelijk de mascara (klik hier) en die beviel prima. Nu dan een Intens rijke crème. Ik was een beetje bang dat het om een dikke, vettige crème zou gaan maar niets is minder waar.

Ik pas mijn ‘smeerroutine’ wel altijd aan bij het wisselen van de seizoenen. Mijn huid heeft gewoon wat meer liefde nodig in de winter. De crème van La Roche-Posay komt in een mooie flacon met pompje die je op de dop kunt plaatsen. Mooie vormgeving ook met dat (ijs)blauw. In de koude maanden kies ik voor een vollere textuur met meer voeding voor mijn huid.

La Roche-Posay Hydraphase Intense Riche

La Roche-Posay Hydraphase Intens Rijk zorgt voor intensieve en duurzame rehydratatie. Het dringt makkelijk in de huid door en helpt bij het herstel van celverbindingen zodat de huid langdurig vocht vasthoudt. De vacuüm pompflacon beschermt de hoge tolerantie formule.

Mensen met een droge huid merken de veranderingen van het seizoen nog in sterkere mate. De droge huid gaat extra oncomfortabel aanvoelen en schilfers kunnen zichtbaar worden. Het is daarom belangrijk om de huid te verzorgen met een beschermende, voedende crème.

Voor de gevoelige vochtarme normale tot droge huid.

Mijn mening:

Ik vind de textuur verrassend dun, heel fijn. Hij smeert daardoor heel makkelijk en trekt heel snel in ook. De geur is heel subtiel en nauwelijks waarneembaar eigenlijk. Ik ben echt heel blij met deze tube. Hij doet het goed onder mijn make-up maar ook in de nacht is hij heerlijk verzorgend. Het feit dat de naam doet vermoeden dat het om een ‘dikke’ crème gaat is dus absoluut niet waar en dat vind ik persoonlijk echt top.

Eigenschappen:

Hyaluronzuur is een krachtig hydraterend bestanddeel dat in combinatie met het thermaal bronwater van La Roche-Posay in een hoge concentratie de huid 24 uur lang hydrateert:

  • De huid wordt van vocht voorzien
  • De huid barrière wordt versterkt en het water wordt langdurig vastgehouden.

De huid wordt intens gehydrateerd. De huid wordt voller, zichtbaar gladder en stralender.

La Roche-Posay Hydraphase Intense rijke creme

De crème kan dus zowel overdag als in de avond worden gebruikt en is geschikt ook voor de gevoelige huid. Als jouw huid ook in de winter wel een beetje TLC kan gebruiken kan ik je deze crème van harte aanraden. Ik ga hem lekker helemaal opmaken. Topper! Hij is ook niet duur met een EUR 17,- voor iedereen betaalbaar.

Gebruik jij in de winter een dikkere crème?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

 

15 thoughts on “La Roche-Posay Hydraphase

  1. Ik heb nog nooit iets van dit merk gebruikt maar hoor er wel goede verhalen over. Ik gebruik in de winter idd vaak een wat dikkere crème, maar het moet ook weer niet te dik zijn. Afijn, je kent het wel. 🙂

    Like

  2. Pingback: Opgemaakt #30 | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Favorieten 2017 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s