Boekrecensie Schaduwkinderen

Schaduwkinderen – Linda Jansma

Als jullie mijn boekrecensies regelmatig lezen weten jullie dat thrillers toch wel mijn voorkeur hebben. Echter Nederlandse thriller auteurs daar ben ik dan weer een stuk minder van gecharmeerd. Ik vind ze vaak niet spannend genoeg, sorry persoonlijke mening.

Schaduwkinderen Linda Jansma

Bron foto: bol.com

Ik begon dan ook met een beetje mixed feeling in het boek Schaduwkinderen van Linda Jansma maar ik vond hem heel erg goed. Kudos aan Linda.

Over het boek:

Officier van justitie Jules Declerck krijgt de leiding over het politieonderzoek naar de dood van een man en een kind die zijn omgekomen bij een auto- explosie. Vrijwel meteen beseft Jules dat er veel meer aan de hand is. Als korte tijd later een tweede explosie volgt, bijt ze zich nog steviger vast in de zaak. Wanneer haar ex – journalist Harry Simones – zich er heimelijk mee gaat bemoeien, brengt hij Jules onbedoeld in gevaar.

Heerlijk boek met een gezonde dosis spanning. Het is natuurlijk een actueel thema – de dreiging van een terroristische aanslag – en dat maakt dat je je goed kunt inleven in dit boek. Dit zou maar zo in het “echie” kunnen gebeuren. Getver, daar wil je natuurlijk niet aan denken. Maar ik raad deze van harte aan.

Begin dit jaar besloot ik een abonnement te nemen op Elly’s choice waar je 10 ebooks per maand kunt downloaden voor een superlaag bedrag. Ik had nog niet koud mijn eerste 10 boeken binnengehaald (waaronder dit boek dus) of ze besloten om de voorwaarden te wijzigen en ineens zijn het er nog maar 8 per maand.

Balen natuurlijk en de meningen vlogen in de FB groepen die ik volg (de boeksites) je om de oren. De meeste waren niet blij. Nu is 3 euro per maand voor 8 boeken nog steeds geen geld natuurlijk maar er is ook geen keuze meer en dat is jammer. Ik lees veel maar zeker geen 8 boeken per maand en ook al zitten er maar 2 bij in een maand die ik leuk vind is het alsnog prima natuurlijk. Als je een fan van luisterboeken bent dan is het abonnement zeker een aanrader want je kunt ze nu dus ook als luisterboek downloaden en binnenkort in 5 verschillende talen (als dat je ding is – ga zeker even de site bekijken).

Al met al dus een leuk abonnement wat ik het komende jaar eens ga uitproberen. Is het niks dan zeg ik in november op en heb ik toch een mooie verzameling boeken in een jaar bij elkaar gesprokkeld.

Als je Schaduwkinderen wilt kopen kan dat hier als ebook of hier als hardcopy.

Veel leesplezier en als je deze ook hebt gelezen hoor ik graag wat jij van dit boek vond.

Annette

*dit artikel bevat een affiliate link*

8 thoughts on “Boekrecensie Schaduwkinderen

  1. Het klinkt als een spannend boek! Wel raar dat ze bij Elly’s Choice de voorwaarden zo ineens hebben gewijzigd, maar verder klinkt het alsnog niet als een slechte deal. Zelf ben ik alleen een grote fan van het fysieke boek, dat vind ik toch het fijnst lezen nog steeds.

    Geliked door 1 persoon

  2. Lijkt mij een tof boek! Luisterboeken waren mij ook aangeraden, het is best zwaar voor mij om een beetje boek vast te houden. (en ik heb trilhandjes, nagels lakken is een uitdaging momenteel, hahaha)
    Ik vind dat ook niet duur, zeg! Ik ga even kijken bij Elly!

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Boekrecensie | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Favorieten 2017 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s