Age Focus

Douglas Age Focus

Op Facebook kwam er een oproepje voorbij voor het Douglas testpanel om een anti-age crème te testen en ik was 1 van de geluksvogels die een pot nachtcreme en oogverzorging kreeg toegestuurd om te proberen. Er is veel te doen rond de term anti-age tegenwoordig. Het zou een soort scheldwoord zijn en we zouden het niet langer moeten gebruiken pfffff. Waar we ons al niet druk over maken tegenwoordig.

Douglas Age Focus

Anyway, ik kreeg een heerlijke doos thuisgestuurd en alleen al met het uitpakken van de producten kreeg Douglas punten, want check even de kleur van deze verpakking. Hard-roze helemaal mijn kleur. Uiteraard gaat het om de inhoud maar ik ben nu eenmaal een watje als het op mooie potjes en flesjes aankomt. Is toch net allemaal wat gezelliger toch?

Over de crème:

Firming & Lifting Night Cream van Douglas Focus bevat een cocktail van actieve bestanddelen van alpenroos en beukenknop, speciaal geselecteerd om te helpen liften en verbeteren van de huidtextuur, evenals het opvullen van de huid in bepaalde gebieden van het gezicht. Daarnaast hydrateert en verbetert de nachtcrème de elasticiteit van de huid. Nacht na nacht wordt de huid voller voor een meer jeugdig uiterlijk. Vrij van parabenen en siliconen.

Douglas Age Focus

Lord wat een zaligheid. De geur van dit product is onbeschrijflijk lekker ga dat zeker even ruiken bij de Douglas want hier duik ik met alle liefde helemaal in. Zalig! De crème is enorm rijk dat voel je bij het aanbrengen maar smeert zo licht als een gel. Echt, ik was enorm verbaasd. De structuur is zalig en hij voelt heerlijk aan. Of ik er jeugdiger uitzie? Mwah, daar geloof ik niet helemaal in maar na een nachtje slapen voelt mijn huid lekker zacht en nog steeds gevoed aan. Op het moment zit ik helemaal lekker in mijn vel dus dat helpt qua uitstraling ook altijd maar misschien dat de crème nog een handje helpt. De prijs is EUR 30,- wat ik prima vind qua prijs/pret verhouding.

Ik kreeg ook nog de bijpassende oogverzorging die in een zelfde kleurstelling komt als de pot. De oogverzorging is voor zowel dag- als nacht. Ik heb hem de afgelopen weken alleen in de avond gebruikt omdat ik overdag de slow age gebruik (review volgt nog).

Over de oogverzorging:

De formule van de Smoothing Eye Contour Cream van Douglas Focus profiteert van de eigenschappen van het prickly pear extract dat de elasticiteit van de huid en de teint aanzienlijk verbetert. Jojoba-zaadolie heeft kalmerende eigenschappen. De huid wordt steviger en voller. Vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen en parfum.

Douglas Age Focus

De oogverzorging is wit van kleur maar wordt transparant zodra je hem in gaat kloppen onder je ogen.  Hij trekt heel snel in en voelt ook lekker rijk aan. Prima oog crème. Doordat ik altijd een oogverzorging gebruik heb ik minder droogtelijntjes onder de ogen. Of deze oogverzorging nog meer doet dan dat kan ik niet zeggen, ik zie geen spectaculair verschil maar hij voelt heel fijn aan. Dit tubetje kost EUR 20,-. Zelf vind ik dat wat aan de hoge kant maar je doet natuurlijk maanden met zo’n tube dus dan valt het wel weer mee.

De Focus lijn van Douglas vind ik op basis van deze twee producten (er is echt een hele lijn) wel een aanrader. De geur is zalig (alleen daarom zou ik het kunnen kopen) en hij voelt heerlijk op de huid. Mijn huid is normaal tot vochtarm en daar past deze lijn prima bij.

Annette

*ik kreeg deze producten om te testen*

16 thoughts on “Age Focus

  • Ja we moeten Pro-age zijn en niet anti hahaha er moeten meer ‘volwassen’ vrouwen in reclame en een anti-rimpel crème moet niet door een 19-jarige zonder rimpel worden aangeprijst. Dat laatste vind ik absoluut. Ik vond het echt zot dat Kylie Jenner de anti-rimpel van Estee Lauder ging promoten in reclames, dan hoef ik dus zo’n product echt niet te hebben. Kan toch niet? Wij hebben ook vaak meer te besteden dan de jonkies maar word-on-the-street is dat wij ‘rijpere’ dames worden genegeerd door marketing en PR bureau’s en blijkbaar is men daar boos om. 🙂

   Like

 1. Ow, Lordy… ik geloof ook echt dat het een zalige crème is, vooral door de geur en de gel-achtige smeerbaarheid!
  Anti-age is my middlename, hahaha! Wat vooral mij stoort is dat o.a YouTubers clickbaits plaatsen over poeders die rimpels niet erger maken door diverse technieken.. ik heb het geprobeerd maar het zag er alleen maar erger uit. 20 jaar ouder in een brush poeder. Tja, als je 25 ofzo bent dan lijkt het allemaal geweldig te zitten 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Dit klinkt goeeeeeed! En mooie kleur ook! Luxe gevoel geeft het.
  Met mijn 49 ben ik droog achter de oren en onder mijn ogen! 😜 en ja, ons 40plus meisjes zijn de Engelen van de Cosmetica industrie! Waar Charlie zijn Angels misdaden liet oplossen, bestrijden wij de verloren jeugd! Boejaaaaah!

  Geliked door 1 persoon

 3. Oeh, nu ben ik wel heel benieuwd naar de geur van deze crème. Zoals jij hem omschrijft, haha dat wil ik ook ruiken! Wat goed dat deze producen siliconen-vrij zijn trouwens.

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Favorieten 2017 | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Vichy | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s