Vichy

Mineral 89 – Vichy

Vichy is met een nieuw product op de markt gekomen en ik mocht hem uitproberen.  Als echte skincare-freak heb ik dat met veel plezier gedaan kan ik je melden. Het gaat om de booster Mineral 89 en je gebruikt deze als eerste stap in je verzorging na het reinigen van je huid.

Vichy Mineral 89

Dit artikel bevat deze keer foto’s die ik heb toegestuurd gekregen van Vichy zelf omdat de flacon die ik heb ontvangen niet de uiteindelijke verpakking was en het dan voor jullie minder herkenbaar zou zijn. Maar eigenlijk doet dat er niet zo veel toe natuurlijk want we willen gewoon weten hoe het voelt, smeert en of het wat doet.

De Booster:

Nog nooit eerder heeft Vichy Laboratoires een product op de markt gebracht met maar liefst 89 procent mineraliserend thermaal water van Vichy: wij presenteren je met trots onze innovatie Mineral 89!

Huidbarrière:

Waarom is het zo belangrijk om de huidbarrière te versterken en te verbeteren? Een betere huidbarrière zorgt ervoor dat de huid beter bestand is tegen interne en externe agressies en een gezonde ‘glow’ heeft. Daarmee is Mineral 89 als booster een nieuwe stap en een waardevolle toevoeging aan iedere verzorgingsroutine!

Hyaluronzuur

Een ander belangrijk bestanddeel van Mineral 89 is hyaluronzuur. Hyaluronzuur bevindt zich in onze huid en is in staat om 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vast te houden. Dit is een van de belangrijkste onderdelen voor de huidstructuur en beschermt de huid tegen agressies en uitdroging, bovendien laat het de huid voller lijken.

Door mineraliserend water en hyaluronzuur te combineren heeft Vichy met Mineral 89 een unieke formule om de huidbarrière te versterken en de huid te beschermen.

Vichy Mineral 89

Ik vind het zelf altijd heel fijn om producten met hyaluronzuur te gebruiken. Het geeft vaak net een beetje extra aan je huid en het allerbelangrijkste is gewoon vocht, vocht, vocht. Want hoe graag we onze (beginnende) rimpels ook weg zouden willen smeren dat gaat gewoon niet meer gebeuren. Maar we kunnen wel zorgen voor een frisse uitstraling die ervoor zorgt dat deze lijntjes en rimpels minder opvallen en daar zijn serums en crèmes gewoon ideaal voor.

Mineral 89 is een korte en veilige formule: het product bevat slechts 11 ingrediënten terwijl de gemiddelde gezichtsverzorging zo’n 30 ingrediënten bevat.  Deze booster gebruik je s’ ochtends tijdens je verzorgingsroutine; start met reinigen, breng dan Mineral 89 aan op je gezicht (ook de lip- en oogcontouren) en gebruik daarna je serum en dagverzorging. Het resultaat: Dermatologen hebben Mineral 89 getest, met als resultaat dat de huid voller, gladder, stralender en gelijkmatiger werd.

Vichy Mineral 89

Ik gebruik hem nu sinds een paar weken en ik vind het lekker spul (mag ik dat zo oneerbiedig zeggen?) zoals gezegd ik houd van mijn smeerseltjes en ook deze gebruik ik met veel plezier. Hij is waterig qua substantie (niet zo gek natuurlijk als dat het hoofdbestanddeel is) en smeert makkelijk uit. Hij trekt snel in en is een pietsie plakkerig maar zelf heb ik daar geen moeite mee omdat ik daarna toch nog een dagverzorging gebruik. Ja, fijn product!

Mineral 89 ligt vanaf 15 mei in de winkel  met een adviesprijs van  € 22,95 (50 ml)

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

 

17 thoughts on “Vichy

  1. Gebruik hem zelf nu ook al een paar weken en ben ook zeer enthousiast, is een blijvertje vooral in zomermaanden kan mijn huid altijd wel.wat extra gebruiken, thxx voor weer een leuk en goed review 😀

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Dr. Pierre Ricaud | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Opgemaakt #33 | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Favorieten 2017 | Ann Ages Gracefully

  6. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s