Luminexpert

Luminexpert – Dr. Pierre Ricaud

Jullie zullen inmiddels wel denken, heb je haar weer. En ja, dat klopt haha want er is weer een nieuwe lijn gelanceerd door Dr. Pierre Ricaud namelijk de Luminexpert ofwel de verjongende kracht van het licht en als 45+ er ben ik er dan als de kippen bij om te testen.

Luminxexpert Dr. Pierre Ricaud

De producten van dit merk hebben me tot nu toe nog nooit teleurgesteld. Het zijn allemaal kwalitatief echt goede producten en alles is prachtig vormgegeven. Het oog wil tenslotte ook wat. In deze nieuwe lijn zit een vitaliserende kuur van 4 weken, een 3-in-1 oogverzorging en een herstellende verzorging.

Ik ging met de producten in de weer en geeft je mijn mening. Zoals je van mij gewend bent ben ik daar heel eerlijk in, want gekregen of niet als het niets is geef ik dat ook zeker eerlijk aan.

Over Luminexpert:

Natuurlijk licht is noodzakelijk voor een goede functionering van de huid, haar uitstraling, haar jeugdigheid en haar vitaliteit. Voor de eerste keer zijn onze laboratoria erin geslaagd om de weldadige effecten van natuurlijk licht na te bootsen in het hart van de huid, dankzij een mimetische werkstof gebaseerd op technieken van lichttherapie.

Deze werkstof, Physiolumiere, hersynchroniseert de celmechanismen om de metabolismen die verantwoordelijk zijn voor de vitaliteit van de huid te stimuleren.

De huid straalt weer en ziet er jonger uit.

Deze lijn is met name geschikt voor de dames met een vale teint en gebrek aan vitaliteit. Een vale teint heb ik (volgens mij) geen last van maar nu de wintermaanden erop zitten kan de boel wel wat vitaler natuurlijk de grauwe maanden laten we achter ons en welkom aan de lente.

Luminexpert serum Dr. Pierre Ricaud

De vitaliserende kuur heeft 4 tubetjes. Voor elke week een tube dus. Wat een zalige geur heeft dit product. Echt heel erg lekker. Het is een dunne substantie met een beetje perzikachtige kleur.  Ideaal kuurtje om te doen bij het wisselen van de seizoenen. Heerlijk product dat ik met veel plezier heb gebruikt. Je moet even kijken hoeveel je moet gebruiken om goed uit te komen met je tube maar een klein borrelnootje (hmmm) is voor mij voldoende. Je kunt het product gerust 2x per dag gebruiken en dan is het tubetje nog voldoende.

Luminexpert serum Dr. Pierre Ricaud

Ik laat het serum even kort intrekken en vervolg dan met de pot herstellende verzorging. Deze pot heeft een andere geur (ook wel lekker maar niet zo zalig als het serum) en de substantie is best dikkig. Je hebt er weinig van nodig wel zuinig in gebruik dus. De geur van deze is heel subtiel en nauwelijks waarneembaar zou ik zeggen. Smeert heel lekker uit en ik krijg echt een heel fluweelzachte huid (ik vermoed een sillicoontje?) Deze crème hersynchroniseert de cellen om de huid te laten herstellen.

Luminexpert Dr. Pierre Ricaud

De combinatie van het serum en de crème is voor mij te rijk gebleken. Het gaat rullen en ik verlies snel mijn foundation. Ik ben even aan het zoeken geweest maar ik denk dat het serum de schuldige is. Als ik de crème alleen gebruik heb ik er geen last van. Het serum gebruik ik nu dus in de avond.

Luminexpert oogverzorging

Ik gebruik de 3-in-1 oogverzorging als concealer. Deze is namelijk gekleurd. De eerste keer wilde ik hem s ’avonds aanbrengen dus dat was van oh 🙂 ….. De oogverzorging ontspant, strijkt glad en corrigeert (duh, eerst even lezen Annette in het vervolg) meteen de kleur van de kringen. Het metalen uiteinde heeft een vocht afdrijvende werking. Tsja, dat laatste is een dingetje. Voor mij werkt dit voor geen meter. Ik krijg met het ‘strijkijzertje’ dit product niet netjes aangebracht. Dus jammer maar geen vochtafdrijving voor mij dus. Ik knijp een heel klein beetje op mijn vinger en klop het dan in onder beide ogen. De kleur corrigeert erg mooi moet ik zeggen dus deze ga ik ook zeker blijven gebruiken.

Mooie lijn heeft Dr. Pierre Ricaud weer neergezet. De oogverzorging is wat mij betreft de topper (ondanks dat ik niet met het strijkijzertje overweg kan) gevolgd door het serum. Deze producten bestel je online, dat kan hier (klik) en er zijn regelmatig mooie aanbiedingen en leuke extra’s die je bij je bestelling ontvangt.

Annette

*Ik ontving deze producten ter review*

11 thoughts on “Luminexpert

  1. Pingback: Opgemaakt #30 | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: Favorieten 2017 | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s