Opgemaakt

December 2017

Het nieuwe jaar is van start dus tijd op de bak van december 2017 leeg te gooien. Zoals iedere maand geef ik een korte review van de producten en kun je onder de foto’s doorklikken als ik een volledige review heb geschreven.

Verder ben ik heel druk om een dressoir ook uit te ruimen want ik krijg binnenkort een nieuwe dus ook daar moet even goed de bezem doorheen. Ik heb altijd wel een beetje last van opruimwoede zo aan het einde van het jaar om lekker fris het nieuwe jaar in te gaan. Is dat herkenbaar voor jullie?

Annette

Balea;Rituals;L'oreal

Douchecreme van Balea en een volume shampoo, Rituals douchefoam en een haarkleuring van L’oreal.

Nivea;Moroccanoil;Vichy;Marc Jacobs

Nivea Crème sensitive –> Klik hier

Nivea Crème care ‘original’ –> Klik hier

Moroccanoil moisterizer –> Klik hier

Vichy Aqualia Thermal – hier komt nog een review van

Marc Jacobs Cucumber –> Klik hier

Swarzkopf;lottie london;Garnier;Suave

Suave deodorant –> klik hier

Lottie London foundation –> klik hier

Garnier Micellar water –> klik hier

Geurkaars van The White company en 1 van Ikea en een zilvershampoo van Schwarzkopf

The Ordinary;Vichy;parodontax;Essence;Catrice

Een sample van Tiffany & Co parfum, Hyaluronzuur van The Ordinary en de Retinoid van The Ordinary, een oogcrème van Fade out, een naamloze mascara uit de Styletone box en de Rock Couture van Catrice, echt een aanrader.

Vichy oogcrème –> klik hier

Essence wenkbrauwgel –> klik hier

Parodontax tandpasta –> klik hier

 

14 thoughts on “Opgemaakt

 1. Dat micellair water van Garnier gaat bij mij ook altijd hard, daar heb ik vorig jaar ook wel wat flessen van op gemaakt. The white company zie ik steeds vaker voorbij komen. Ben ik benieuwd naar geworden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Het Micellair water gaat hier ook als een tierelier. Ik ben met name door jou erg benieuwd geworden naar The Ordinary maar weet niet zo goed wat ik moet bestellen. Succes met je nieuwe kast. Krijgen we wel een foto?

  Geliked door 1 persoon

  • Ja de nieuwe kast zal ik zeker laten zien maar man man wat een puinbak verzamel je in een dressoir haha niet normaal. 30 jaar aan foto’s, batterijen en gloeilampen in overvloed en oh my lord de administratie van zeker 15 jaar pffff maar ik ben er bijna doorheen.

   Like

 3. Jij bent echt een grootverbruiker, ik doe soms eeuwen met make-up. dochespul gaat altijd hard , zo ook micellar water. Ik ben een tweedehands kast aan het schilderen, dei komt in de keuken. En herken het zeker, af en toe flink de bezem door de kasten halen is goed om te doen. Daarna ligt en staat alles weer netjes… totdat het vanzelf weer een rommeltje wordt. Hier in ieder geval wel 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Ik ben ook zo iemand die ‘alles op zolder zet’ en dan door de boment het bos niet meer ziet dus dat wil ik deze keer niet doen, echt weggooien of bewaren. Vorig jaar mijn zolder helemaal gedaan maar hij ligt alweer super vol grrrr.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s