Opgemaakt video #6

Ik maakte weer een hoop producten op de afgelopen periode.

Dit zijn producten die ik heb opgemaakt in november en december van 2014

Kijk je even mee?

De video nam ik op op 1 januari dus een beetje brak, maar hopelijk toch genoeg informatie πŸ™‚

Ik hoor graag welke producten jij ook gebruikt of dat je aanraders voor me hebt.

Annette

Reviews:

Geurkaars van L’occitane

Micellair water van Garnier

Geurkaars van Rituals

Masker van Malin + Goetz

Filorga nachtcreme

Purity made Simple reiniger

Rimmel Foundation

Kiehls creme

Balea oogcreme

This works dagverzorging

 

 

9 thoughts on “Opgemaakt video #6

    • Dank je Karen, jij ook de beste wensen. Ja, die haarkleuring scheelt echt enorm veel. Ik weet niet zo goed waarom maar heel veel drogisterij artikelen schelen soms meer dan de helft met Nederland. Deo’s zijn ook goedkoop daar rond de 1,50 waar je hier zo’n 3,5 euro voor betaald. Dus als ik in Duitsland ben sla ik altijd even voor een paar maanden in πŸ™‚

      Like

  1. Ik heb de oogmake-up remover van Balea gisteren meegenomen. Pas 1x gebruikt, make-up zat gisteren niet halverwege mijn wang, hihi, is ook op oliebasis. Ik vind hem heel zacht, maar durf nog geen goede beoordeling te geven na eenmaal gebruik: wordt vervolgd

    Like

  2. Pingback: Geurkaarsen – Cowshed & Rituals | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s