L’Occitane Geurkaars – Pivoine Flora

Ik heb er weer een heerlijke geurkaars bij. Toen ik onlangs ging shoppen in Stadshart Amstelveen ging ik even bij de L’Occitane winkel naar binnen. Wat een heerlijke producten hebben ze daar toch.

Uiteindelijk ging ik met deze prachtkaars weer naar buiten. De geur is echt heerlijk, pioenrozen zijn echt mijn favoriete bloemen maar altijd maar enige weken per jaar te verkrijgen. Van deze geurkaars kun je dus vervolgens de rest van het jaar genieten.

IMG_1276

IMG_1278

De geurkaars geeft zo’n 30 branduren en kost EUR 30,- dat is zeker niet goedkoop maar ik denk dat ik deze zeker opnieuw zal kopen want hij is echt waanzinnig lekker. De geur is goed aanwezig maar wel subtiel het is geen hele sterke geur maar gewoon alsof je een mooie bos bloemen hebt staan.

De kaars werd leuk ingepakt en ook kreeg ik er nog een waardebon bij voor een volgende aankoop (een gratis douchegel) en 3 samples. Deze samples heb ik met veel plezier gebruikt.

IMG_1272                   IMG_1277

De Amande milk concentrate is echt superlekker. Ik bleef maar aan mezelf snuffelen en mijn huid werd er echt superzacht van. Hier wil ik echt een pot van aanschaffen.

Tevens zat er een sample bij van een shampoo, prima maar verder niet heel bijzonder en een sample van de crème Divine deze is ook echt heel erg lekker maar behoorlijk duur.

IMG_1273      cropped-img_0903.jpg

De kaars heeft inmiddels al heel wat uurtjes gebrand en ik denk dat er nog zo’n 1/3 in het glas zit. Toch nog wel een uurtje of 10 a 12 dus. Gelukkig maar want ik wil nog volop genieten van deze kaars nu de avonden weer langer worden.

Ben jij bekend met de producten van L’Occitane?

Annette

 

 

5 thoughts on “L’Occitane Geurkaars – Pivoine Flora

  1. Pingback: L’occitane | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: L’occitane – Almand Milk Concentrate | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s