Geurkaarsen – Cowshed & Rituals

Zoals veel bloggers heb ik ook een liefde voor geurkaarsen en heb ik er de laatste tijd weer een aantal gekocht. In mijn laatste opgemaakt video zag je al twee kleine kaarsjes voorbij komen van het merk Cowshed. Ik kocht een doosje van 4, in de geurlijn Moody Cow.

IMG_1795      IMG_1796

Cowshed is opgericht in 1998 en is een Engels merk dat zijn oorsprong vind in Somerset. Tegenwoordig maken ze deel uit van de luxe hotel en spa’s die behoren tot de Soho House Group.

Alle producten van Cowshed zijn vrij van parabenen, chemicaliën, sulfaten en bevatten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Zelfs vegetariërs worden blij van dit merk want het bevat ook geen dierlijkproduct. Meer lezen over het merk Cowshed? Klik hier.

IMG_1797      IMG_1799

Ik bestelde deze kaarsjes bij Cosmania samen met wat andere fijne spullen. Ik koop mijn geurkaarsen eigenlijk nooit online omdat ik de geur wel eerst wil ruiken. Dit was dus een gokje. Ik was in eerste instantie een beetje teleurgesteld door de afmeting van de kaarsjes. Die zijn toch eigenlijk wel piepklein. Mijn verwachtingen voor een goede geurverspreiding waren dan ook ernstig gedaald. Maar niets is minder waar. De geurkaarsjes doen het goed en geven een fijn geur af. Helaas deed 1 kaarsje het maar tot halverwege (iets met het lontje) en wilde toen niet meer aan. De overige 3 branden keurig tot de bodem op.

Voor een setje van 4 kaarsjes betaal je EUR 27,-

—–

Rituals – Sweet Sunrise

IMG_1858      IMG_1863

Ook kocht ik een nieuwe kaars van Rituals. Meestal heb ik de geur Green Tea (klik) maar besloot nu toch een keer voor een ander geur te gaan. Ik nam de Sweet Sunrise mee. Dit is de geur met Sinaasappel en Cederhout. Ik vond hem heerlijk maar toch net iets minder fijn dan de Green Tea variant. Deze geur deed me op de een of andere manier een beetje aan cola denken (iemand ook deze ervaring?).

IMG_1861      IMG_1865

De Green Tea blijft vooralsnog toch mijn favoriet. De kaars zou 50 branduren hebben. Ik check dat eigenlijk nooit maar had het idee dat deze toch behoorlijk snel opging. Nu is het natuurlijk winter en brand ik kaarsjes toch langer dan in de rest van het jaar omdat het natuurlijk vroeg donker is. De geurkaarsen van Rituals kosten EUR 17,50 en dat vind ik een prima prijs.

Heb jij recent nog geurkaarsen gekocht? Welke?

Annette

8 thoughts on “Geurkaarsen – Cowshed & Rituals

  1. Ik gebruik de waxmelts van de Tuinen momenteel, Vaak zitten er een paar tussen die tegenvallen, vanille is wel zo een beetje mijn favoriet. al is deze wel heftig qua geur. Aandoen en als het gesmolten is, blaas ik hem weer uit.

    Like

  2. Pingback: Opgemaakt #20 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s