This Works – In Transit Camera Close up

Daar hebben we weer zo’n product met een onmogelijk naam maar goed als het werkt, werkt het nietwaar?! Van het merk This Works had ik al eens een product gereviewd namelijk de Deep Sleep Pillow Spray (Lees hier). Wil je meer lezen over This Works een fijn natuurlijk Engels cosmetica bedrijf dat is opgericht in 2003 lees dan hier.

IMG_1446        IMG_1447

Maar nu terug naar de crème. Bij Cosmania bestelde ik een aantal artikelen waaronder deze moisturizer. Het is een alles-in-1 product en daar houd ik van. Het scheelt een hoop potjes/flesjes in de ochtend. Gewoon smeren en klaar om je make-up aan te brengen.

Het product bevat volgens eigen zeggen een Bio Boost een sterke mengeling van diverse plantenoliën, Hyaluron zuur, Argan- en Starflower olie (geen Nederlandse vertaling voor als ik Google mag geloven), tevens zit er Cafeïne in de crème. De crème vervaagt alle tekenen van vermoeidheid geeft je huid  een hydratatie boost en verzorgd de huid dusdanig dat deze klaar is voor een Close up Foto shoot 🙂

IMG_1448      IMG_1449

Je kunt de crème ook als masker gebruiken dan moet je het lekker dik aanbrengen, maar gewoon onder je dagelijkse make-up als verzorging is voor mij het fijnst. Geen primer nodig want ook dat doet deze crème. Lekker veelzijdig dus.

IMG_1450    IMG_1451    IMG_1452

De crème komt in een fijne pompverpakking (Yeah!) en zet je op de dop neer (op zijn kop dus). 3 pompjes is voldoende voor mijn gezicht (er komt vrij weinig product uit per pompje). Zuinig in gebruik dus ook nog eens. De prijs is EUR 39,50 wat ik een prima prijs vindt voor zo’n product. Het product is volledig natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen. De geur is mild en ruikt een beetje poederig. Fijn product.

Ben jij bekend met de producten van This Works?

Annette

3 thoughts on “This Works – In Transit Camera Close up

  1. Wat review jij een fijne merken! This Works ken ik alleen van naam, en mijzelf kennende zou ik dit merk ook eens graag willen proberen. Zeker aantrekkelijk als basis voor een fotoshoot.

    Like

  2. Pingback: Look Fantastic | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s