Filorga – Skin Absolute Nachtverzorging

Met een Facebook actie van ICI Paris XL won ik de nieuwste nachtverzorging van Filorga. En wat een aparte ervaring is dit. De crème is ‘nachtzwart’ 🙂 wow !! als dat maar goed komt op je gezicht.

IMG_1624           IMG_1625

 

Volgens de bijsluiter profiteerd deze ultieme anti-aging verzorgingscrème van de nacht om alle parameters van de huidveroudering te behandelen.

Ik zeg laat maar doorkomen! Dat gaan we dus testen. De crème komt in een prachtige mat-zwarte verpakking en onder de pot (jammer, geen pompje) vind je gelukkig keurig een spateltje om de crème op een hygiënische manier uit de pot te halen.

IMG_1627              IMG_1632

De crème werkt op Rimpels: gecombineerd met een extract uit meteoriet (vandaar wellicht de kleur?), reactiveert een bruine alg de jeugdbevorderende genen die bijdragen aan de huidregeneratie tijdens de nacht. Parallel hiermee strijkt een botox-like werkstof de gelaatstrekjes glad en ontspant ze.

Dat klinkt prima toch?

Ik bracht de crème aan nadat ik mijn huid zorgvuldig gereinigd had. De crème is grijs van kleur maar als je begint uit te smeren neemt je huid de crème op en zie je daar (gelukkig) niets meer van. Wel zo fijn als je net als ik wit beddengoed hebt, haha.

IMG_1629         IMG_1631

Ook aan de stevigheid wordt gedacht: Een krachtige collageenpeptide, gecombineerd met het hyaluronzuur, stimuleert de synthese van de ondersteunende huidvezels voor een stevige huid.

Vlekjes worden aangepakt: een verhelderende actieve werkstof reguleert de productie van melanine om zichtbaar de grootte en de intensiteit van de vlekjes te verminderen.

IMG_1642               IMG_1644

En als afsluiter de uitstraling: een derivaat van vitamine C egaliseert de teint voor een stralende huid bij het ontwaken.

Ik testte de crème de afgelopen 2 weken. Op de 1e foto zie je mijn gezicht bij het begin en eerste keer gebruik. De 2e foto laat mijn gezicht zien na 1,5 week gebruik.

De crème ruikt heerlijk (beetje fruitig/citrus) en smeert lekker uit. Hij is zuinig in gebruik en ik vind dat mijn huid er goed verzorgd uitziet.

IMG_1647              IMG_1665

 

Mijn teint lijkt wat egaler te zijn maar ik vind het lastig om dat met zekerheid te zeggen. Ik maak de pot dus lekker op want hij bevalt mij prima. De crème is erg duur circa EUR 120,- dus ik prijs mij gelukkig dat ik deze mooie crème heb mogen proberen want helaas is dit echt boven mijn budget. Ik houd van goede gezichtsverzorging en geef daar ook graag wat meer geld aan uit maar meestal is EUR 60,- toch wel mijn limiet.

Heb jij wel eens zo’n duur gezichtsproduct gebruikt?

Annette

 

8 thoughts on “Filorga – Skin Absolute Nachtverzorging

  1. Wat bijzonder, een zwarte crème! Ik vind je huid er zeker wel ontspannener en gladder uit zien, ik ben benieuwd wat de creme op de nog langere termijn doet. Ik gebruik weleens een duur gezichtsproduct, maar koop het alleen als het flink afgeprijsd is (lang leve de acties van ICI Paris XL, hihihi!).

    Like

  2. Ik had gelezen over deze crème. .best bizar, het zwarte..Maar ach, je hebt ook maskers en cremes met gouddeeltjes. Filorga heeft een paar goede producten die ik heel lang geleden getest heb. Ik vind jouw huid er heel goed uizien. Mooi egaal, prachtige glow, super hoor!

    Like

  3. Pingback: Filorga | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  6. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s