Tricotjurk

Tricotjurk

Het is alweer een tijd geleden dat ik een fashion artikel heb geplaatst dus hier komt er een. En sterker nog er volgt er binnenkort nog een :). Afgelopen weekend hoorde ik dat mijn ouders naar de Bazaar in Beverwijk zouden gaan (in de volksmond ook wel de zwarte markt genoemd). Ik was er al een paar jaar niet meer geweest dus ik nodigde mezelf gewoon uit om mee te gaan haha.

tricotjurk nikkie plessen stijl

Ik kocht twee dingen. Deze leuke tricot jurk en een item dat je vrijdag in de Friday Find terug zult zien. Maar vandaag dus de eer aan deze leuke jurk. Ik heb al eens gemeld dat ik met name in de zomer jurkjes draag (en dan eigenlijk alleen op vakantie) en verder bijna nooit. Met deze jurk ga ik weer eens proberen die cirkel te verbreken en wat vaker een jurkje te dragen.

tricotjurk nikkie plessen stijl

Dit soort jurkjes zijn helemaal in op het moment. Lekker makkelijk (meestal  in 1 maat verkrijgbaar) over je hoofd gooien en gaan. Er was best veel keuze maar ik ging voor deze met grijs, gebroken wit en (leger) groen. Mooie kleurcombinatie al zeg ik het zelf. Er was uiteraard ook een zwarte combi (not for me, zoals je weet draag ik nooit zwart, heb ik helemaal niets mee met die kleur) en ook nog 1 met bordeux rood.

tricotjurk nikkie plessen stijl

Het stofje is dus lekker rekbaar en dit soort jurkjes staat veel mensen heel leuk. Ik had hem nu gecombineerd met een spijkerjasje en mijn adidas-boots (beetje vergelijkbaar met Dr. Martens). Je kunt het ook met nette schoenen combineren en een mooie blazer, een leuke riem, mooie laarzen enfin de mogelijkheden zijn eindeloos.

tricotjurk Nikkie Plessen stijl

Hij zit ook nog eens erg lekker al ben ik nog wel de hele tijd aan het plukken of hij niet opkruipt (doet hij niet maar ben als de dood dat ik mijn onderbroek sta, hahaha) dat is nog even wennen dus. Hup, in de was en je kunt hem zo weer aan. Ik houd er van want ik heb een hekel aan strijken. Ik betaalde slechts EUR 25,- voor deze jurk. Superleuk prijsje dus ook nog eens.

Wat vind jij van deze jurk en zou dit iets zijn wat jij ook zou dragen?

Annette

26 thoughts on “Tricotjurk

  1. Ja, zo een jurk zou ik ook dragen, ik vind hem echt heel leuk! Staat je heel goed!
    Lang geleden dat ik bij de Bazaar ben geweest. Mijn schoonzus woont er vlakbij. Best leuk om weer eens daar te gaan neuzen 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s