Het jaar 2014

Wow, het jaar is gewoon alweer voorbij. Vandaag is de laatste dag van 2014 aangebroken. Ik heb zelf een fijn jaar gehad wat voor mijn gevoel echt enorm snel is omgevlogen. Dit jaar begon ik ook met bloggen en wat is het leuk om te doen (ik val in herhaling wat dat betreft geloof ik ;)). Inmiddels doe ik het 8 maanden heb ik echt een beetje mijn draai gevonden. Ik blijf bij de 3 artikels per week want ik merk gewoon dat dat naast mijn full-time baan het beste werkt. Voor mijn mede-bloggers hoef ik dat natuurlijk niet uit te leggen maar wat gaan er veel uurtjes in zitten (schrijven, foto’s maken, achtergrond info zoeken etc.)

Uiteraard deel ik ook even mijn Beauty favorieten van 2014 met je.

IMG_0754

Met stip op 1 toch wel het Micellair water van Garnier (lees hier de volledige review). Ik heb inmiddels liters van dit spul opgebruikt en het is een product dat wij hier echt op ‘voorraad’ hebben in huis.

IMG_0854

Op twee zet ik mijn gezichtsborstel van Olaz, het is dan wellicht een budget variant van de dure gezichtsborstels die er te koop zijn maar ik gebruik deze echt met veel plezier een keer of 4 per week. Ik schreef er ook een artikel over.

IMG_1933

De derde plek is voor het onlangs door mij gekochte Revolution Iconic 3 palette. Prachtige kleuren, fijne pigmentatie en goed te variëren voor zowel een meer naturel look als een zwaardere avond look. Kijk hier voor meer foto’s.

Als laatste wil jullie allemaal bedanken, of je nu vandaag voor het eerste op mijn blog komt of mij al een tijdje volgt. Dank voor jullie reacties (ik zie ze graag!) jullie positiviteit en het feit dat je regelmatig de moeite neemt om mijn stukjes te lezen! Dank, Dank, Dank! Dat maakt het bloggen nog leuker.

Hele fijne laatste dag en doe voorzichtig met vuurwerk (doe net als ik en blijf vooral lekker binnen, hahaha). Ik zie jullie graag allemaal terug in 2015 met fijne blogartikels.

Dank en tot volgend jaar!

Annette

 

 

11 thoughts on “Het jaar 2014

  1. Ik ben nog bezig met het ZOMedical protocol, maar zodra het klaar is (over 3 maanden) dan ga ik zeker ook over op het Micellair water van Garnier, werkt inderdaad heel erg goed.

    Like

  2. Trots op mijn moeder met haar mooie blog ♥ vind het het super leuk te zien dat je je hobby serieus neemt en dat je dus al volgers opbouwt .. i love you so much & proud !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s