Rimmel – Match Perfection Foundation

Al een jaar of twee inmiddels gebruik ik deze foundation van Rimmel. Het is de Match Perfection.

IMG_0760

Rimmel zegt zelf over deze foundation:

Een match zo perfect, dat het bijna niet te zien is! Lichtreflecterende foundation. Perfecte dekking voor een prachtige huid. Houdt de hele dag. SPF18

Ik gebruik de foundation in de kleur 300 Sand. Deze is precies goed voor mijn huid en hij geeft een lichte/medium dekking. Ik heb inmiddels heel wat flesjes gebruikt al is de foundation erg zuinig in gebruik. 1 pompje is voor mij voldoende voor mijn hele gezicht. Ik denk dan ook dat je bijna een half jaar met een flesje doet.

IMG_0970

Ik breng de foundation altijd aan met een sponsje en doe dit ‘deppend’ dus geen ‘geveeg’ maar deppend aanbrengen zo krijg je een heel mooi effect. De foundation blijft de hele dag prima op zijn plek. Fijn ook dat er een SPF 18 in zit dan hoef je je daar geen zorgen over te maken. De foundation is bij het Kruidvat te koop (en ongetwijfeld ook bij andere drogisterijen die een Rimmel schap hebben) en ik wacht meestal op een aanbieding van 1 + 1 gratis om ze aan te schaffen. Dan zijn ze nog voordeliger :). De prijs van de foundation is EUR 12,99 per flesje. Wat ik persoonlijk een prima prijs vind.

IMG_0973 IMG_0974

Ik heb net weer een flesje opgemaakt maar gelukkig had ik nog een flesje staan. Ik zou deze zeker weer opnieuw kopen omdat hij gewoon heel goed met mijn huid matcht. Ik ben dan ook wat huiverig om andere merken te proberen omdat deze gewoon heel goed is (why change, right?).

Wat is jouw favoriete foundation?

 

Annette

 

10 thoughts on “Rimmel – Match Perfection Foundation

  1. Pingback: I Love Beauty Event | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: True Match | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Opgemaakt #27 | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Bourjois | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Oog make-up removers | Ann Ages Gracefully

  6. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  7. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  8. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s