Philosophy – Purity Made Simple

Deze reiniger zit inmiddels al een aantal jaar in mijn dagelijkse routine en ik heb er al diverse flessen van opgemaakt. Ik verwacht ook niet dat ik dit product snel zal vervangen door iets anders.

IMG_0910

Ik vind het dan ook terecht dat deze reiniger een plekje krijgt op mijn blog. Wellicht ten overvloede want misschien dat iedereen al bekend is met dit product maar wellicht voor die ene persoon die dat nog niet is, hier mijn lofzang 🙂

De producten van Philosophy vallen zeker niet in de categorie budget. Ze zijn behoorlijk aan de prijs maar ik moet zeggen met een fles reiniger als deze met 240ml inhoud doe ik toch echt wel een maand of 8. Mijn dochter gebruikt hem ook dus als je de fles in je eentje gebruikt denk ik dat je er toch wel een jaar mee kunt doen. Hij is zuinig in gebruik.

IMG_0909        IMG_0908

Het is dus een cleanser voor dagelijks gebruik. Purity made simple verwijdert je make-up, reinigt de huid, verkwikt en hydrateert de huid in één simpele stap waardoor de natuurlijke vochtbalans in de huid wordt ondersteunt. Het bevat 12 essentiële oliën om de huid te kalmeren en verlichten en is daarom ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Je kunt er ook je oog make-up prima mee verwijderen en hij prikt absoluut niet. Ik gebruik de Purity altijd in combinatie met mijn gezichtsborstel  en dat werkt prima. Ik maak eerst mijn gezicht schoon met een wattenschijfje met Micellair water en vervolgens breng ik wat Purity aan op mijn nog vochtige gezicht dat masseer ik een beetje in en dan met de gezichtsborstel nog even ‘diep’ reinigen.

IMG_0862

Vervolgens een natte washand om lekker de laatste restjes weg te halen en schoon is je gezicht en klaar om de nachtverzorging aan te brengen. Je huid voelt absoluut niet droog of trekkerig aan na gebruik dus echt een fijn product. Ik koop de fles eigenlijk altijd bij de ICI Paris en daar kost hij rond de EUR 18,95

Ben jij bekend me deze reiniger?

 

Annette

 

16 thoughts on “Philosophy – Purity Made Simple

 1. Ik heb deze ook een tijdje alleen dan in gel variant, ik vind ‘m echt geweldig! Alleen nu nog iets waarmee je mascara er ook in een veeg afgaat haha. Leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin! XO

  Like

  • Dank je Inge, Heb je de Garnier Miscellair water al eens geprobeerd voor je mascara? Ik vind deze ook echt super, je oogmake up gaat er echt makkelijk mee af. Ik gebruik nooit waterproof dus dat weet ik niet maar gewone mascara heeft hij geen moeite mee 🙂

   Like

 2. Hier heb ik ooit een sample van gekregen maar voor mij werkte het niet zo goed. Ik merkte geen verschil maar dat komt waarschijnlijk omdat het voor mijn huidtype net niet goed was.

  PS: Leuke blog, ik ben je gelijk gaan volgen op Bloglovin’. 🙂

  Like

 3. Pingback: Opgemaakt #14 | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: DeMak up | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Biomed | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Philosophy | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Origins | Ann Ages Gracefully

 8. Pingback: I Love Beauty Event | Ann Ages Gracefully

 9. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s