Vichy

Slow Age oogverzorging

Van het PR bureau voor Vichy kreeg ik de mogelijkheid om de oogverzorging te testen van de Slow Age lijn. Ik heb al mijn ervaring over de crème met jullie gedeeld (lees hier) die in een prachtige fles is vormgegeven. De oogverzorging komt in een tube van 15ml wat een normale hoeveelheid is voor een oogverzorging.

Vichy Slow age oogverzorging

Met mijn 46 lentes maar eeuwig jonge hart 🙂 doe ik mijn uiterste best het verval tegen te gaan haha. Dat lukt aardig maar de kringen onder mijn ogen en de droogtelijntjes die daar zijn ontstaan moet ik goed verzorgen zodat men mij toch een pietsie jonger blijft schatten.

Ik gebruik al jaren een oogverzorging. Heb er lange tijd een haat/liefde verhouding mee gehad maar denk dat ik de afgelopen 3 jaar toch weer trouw aan het smeren ben met een apart product voor de ogen. Of jij dat nodig vind en of het überhaupt nodig is laat ik in het midden. Ik vind het prettig dus ik mag graag het tere velletje onder de ogen met wat extra liefde bekloppen.

Vichy Slow Age oogverzorging

Over de oogverzorging:

Verander het zichtbare proces van huidveroudering.*

* Wetenschappelijke studie, 298 vrouwen.

Slechts 20% van huidveroudering is erfelijk bepaald. De overige 80% is afhankelijk van omgevingsfactoren en levensstijl.

Slow Âge wordt aanbevolen voor alle vrouwen die zich bewust zijn van de gevolgen van omgevingsfactoren en levensstijl en die de eerste tekenen van huidveroudering willen vertragen.

Vichy Slow Age oogverzorging

De oogverzorging komt in een tubetje met fijn smal tuitje (heet dat zo?) waardoor je goed kunt doseren. Een speldenknopje is voldoende en vervolgens klop ik de crème voorzichtig onder mijn ogen in. Hij trekt lekker snel in. Hij heeft een beetje perzikachtige kleur (net als de crème) en voelt heerlijk aan.

Mijn droogtelijntjes zijn minder zichtbaar en de huid voelt goed verzorgd aan. Doordat hij lekker snel door je huid wordt opgenomen kun je direct door met het aanbrengen van je make-up (of overige verzorging). Vichy is te koop bij de apotheek maar ook bijvoorbeeld bij Bol.com.

Ik vind het een fijn product. Gebruik jij een oogverzorging?

Annette

*Ik ontving dit product ter review en het artikel bevat een affiliate link*

 

19 thoughts on “Vichy

  1. Ik gebruik nu de oogcreme van Balea met Urea erin en die vind ik echt heel goed. (ben ook al 44 haha) Volgende keer neem ik die weer mee bij de DM. Misschien een tip? Maar een paar euro.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik ben veel te laks met oogverzorging. Misschien dat ik daarom ook groeven met een diepte van een meteoorinslag heb. Neem het me elke dag voor om te smeren maar ik vergeet het steeds. Na jouw review moet ik er toch maar beter om denken.

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s