Rituals Geurkaars – Green Tea

Naast de Scentchips waar ik al eerder over schreef heb ik nog een favoriet als het op geurkaarsen aankomt. Deze van Rituals in de geur Green Tea is echt heerlijk. Hij is met 17,50 euro behoorlijk aan de prijs maar je doet er ook lang mee. De kaars geeft zo’n 50 branduren.

IMG_0866
Veel geurkaarzen ruiken in het glas best aardig maar blijken dan bij het branden totaal geen geur te verspreiden. Daar heb je met deze kaars geen last van. Al na een paar minuten komt er een heerlijk subtiele geur vrij die je door je hele woonkamer ruikt. Heerlijk. Deze geur heeft echt een kalmerende werking op mij. Ik heb er al een helemaal opgebrand en dit is dus mijn tweede exemplaar.

IMG_0878
Er zijn meerder geuren verkrijgbaar maar deze vind ik het allerlekkerst. Als je de kaars een tijdlang gebrand hebt komt er ook nog eens een mooie tekst tevoorschijn op het glas. Bij deze geur is dat de spreuk: A life filled with wonder is a wonderful life. Mooi gezegd toch?

Welke geurkaarsen zijn jouw favoriet?

Annette

13 thoughts on “Rituals Geurkaars – Green Tea

  1. Oh wat mooi, die tekst die op het laatst verschijnt! Ik heb zelf nu een hele simpele van de HEMA gehaald, maar hij is echt superlekker. Orange Musk Roses. Het leuke is dat hij ‘rose-oranje’ klinkt (vind ik), maar hij is lichtblauw. Stond leuker in de badkamer. 🙂

    Like

  2. Pingback: Rituals Showerfoams | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Zoektocht naar een lekkere winter jas | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Geurkaarsen – Cowshed & Rituals | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  6. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s