Kiehl’s – Powerful Strength Line-Reducing Concentrate

Het is een hele mond vol. Het lijkt wel of de cosmetica merken het steeds vaker nodig vinden om de meest onmogelijke namen uit te kiezen voor hun product.

Ik had een sample van dit concentrate/ crème en toen ik deze gebruikte dacht ik: ‘het lijkt wel of de crème warm wordt’… Heel aangenaam in elk geval. In de sample zat genoeg voor een tweede keer en ja hoor, weer dat ‘warme’ gevoel.  Je begrijpt mijn nieuwsgierigheid was gewekt dus huppatee naar de site van Kiehl’s.

IMG_1006               IMG_1007

 

Uiteindelijk heb ik de crème bij de Bijenkorf besteld (omdat je bij Kiehl’s helaas alleen met creditcard kunt betalen).

Zie mijn frustratie hierover toen ik al een artikel schreef over de heerlijke facial mist.

Kiehl’s zegt zelf over deze crème:

  • De kracht van vitamine C
  • Een werking in 3 stappen voor een huid die er gezonder uitziet:
  • Scrubt
  • Beschermt tegen de omgeving
  • Geeft de collageenproductie een boost

Formule met 10,5% vitamine C

Net zo efficiënt als retinol, maar dan zonder de ongewenste effecten

Een revitaliserende verzorging die werkt op de huidkorrel, de teint, de rimpels en de fijne lijntjes

De huid volledig reinigen voordat u het product aanbrengt. Twee keer per dag aanbrengen op het gezicht; contact met de ogen vermijden. Kan apart worden gebruikt of onder uw gebruikelijke vochtinbrengende verzorging. Bij contact met de ogen, grondig uitspoelen met water. Wanneer de formule in de huid trekt, kunt u een warm gevoel krijgen. Deze sensatie is normaal.

IMG_1008              IMG_1009

Inderdaad geeft de site dus aan dat je een warme sensatie kunt voelen :). Ik vind het echt heerlijk spul en mijn huid ook. Het slurpt het echt op. Ik gebruik dit concentrate als basis onder mijn make-up voor ik mijn foundation aanbreng.  Mijn make-up blijft prima zitten. Het zit in een mooi glazen flesje met een pompje. Jeeeeh! Zo zie ik mijn verzorgingsproducten graag. Het is geen goedkoop product EUR 55,- maar echt heerlijk. Als je net als ik ervan houd om je huid goed te verzorgen en daar dan ook wat meer geld aan uitgeeft is dit product zeker het proberen waard.

Heb jij al eens iets van Kiehl’s geprobeerd?

Annette

 

6 thoughts on “Kiehl’s – Powerful Strength Line-Reducing Concentrate

  1. Ja, Kiehl heeft best fijne spullen. Ik heb wel eens wat geprobeerd. Vit. C is altijd goed voor je huid. Heb nu zelf de C producten van ZO Medical in huis. Pittig, maar werkzaam.

    Like

  2. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s