Unboxing

DM shoplog januari 2023

Vorige week was ik bij de DM uiteraard een tasje vol producten gescoord. Ik vertel je in de video wat ik zoal meenam en of de prijzen zijn gestegen ten opzichte van mijn vorig bezoek. Wat mij betreft nog steeds een tripje naar de buren waard. Je bent gezellig een dagje weg en je scoort je verzorgingsproducten vele malen goedkoper dan bij ons.

Annette

11 thoughts on “Unboxing

 1. Ik vind je trui zo leuk! Mooie kleur en leuk model. Ik vond de laatste x dat ik bij de Dm was de prijzen toch wel omhoog gegaan. Ik koop voor mijn dochters altijd de Rexona maximum protect en die was met 1,50 omhoog dan koop ik ze wel hier in Nederland bij 1 + 1 aktie. Ik wil binnenkort ook weer eens langs gaan voor het eea want het blijft goedkoper in Duitsland. Leuk om te zien wat je gekocht hebt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lekker weer van alles ingeslagen zie ik. Die shampoo is zeker fijn, goede vondst! Super dat veel nog dezelfde prijs heeft, en prima spul allemaal. Als het er ooit van komt dat wij weer eens die richting opgaan dan neem ik dat anti bacteriespul ook mee, merk je daar ook iets van dat je was schoner eruitziet?

  Geliked door 1 persoon

 3. Fijn voorraadje weer. Laatst ook voor Ed scheermesjes van het huismerk gekocht met een houder Bevalt prima en kost nog geen derde van Gilette wat hij eerst altijd gebruikte. Kocht gisteren het micellair water met Aloë Vera van Garnier bij het Kruidvat was 50% korting maar dan is het volgens mij nog duurder dan bij de DM. Heerlijk en het ruikt ook zo lekker. Die tabletten om de vaatwasser te reinigen hebben ze ook bij de Action per 3 ook heel goedkoop ruim onder de 2 Euro.

  Geliked door 2 people

 4. Een tip, de dm app downloaden dan heb je een handig boodschappen lijstje wat je vantevoren in kan vullen. Ook als je je hebt geregistreerd kan je punten spare die je weer voor korting kan inwi en daar ook diverse kortingen via de app krijgen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s